niran unsal 

kapat
  1. bir zamanlar bursa köşküm gazinosuna kadar düşmüş, uyuşturucu bağımlısı olduğunu açıklamış, güçlü sesli bayan şarkıcı.
    #156888 (koko, 08.04.2006 03:33)
  2. çok güzel bi sesi vardır fakat uyuşturucu bağımlısı olduğu için gözden düşmüştür farzet haktan itiraf ediyorum gibi şarkıları vardır
    #726260 (silte, 12.10.2006 01:17)
  3. ilk çıkışını haktan şarkısı ile yapmış, peker acikalin ile evlenmiş ve bir çocuk sahibi olmuştur. uyuşturucu belası ile kendine çok zarar vermiş bir gece klübün de sahne de alkolden bayılıp kalmıştır.
    #726284 (karpuzkabugu, 12.10.2006 01:23)
  4. güzelliğini izmirli oluşuna borçlu güzel sesli şarkıcı.
    #772467 (abberline, 25.10.2006 09:46)
  5. eski gogocu.
    #772493 (spiritualized, 25.10.2006 10:03)
  6. nedendir bilinmez bi türlü samimi olduğuna inanamadığım şarkıcı.
    #854719 (whynot, 13.11.2006 21:31)
  7. alıp goturen bir soyleyişi var.
    #854768 (asi, 13.11.2006 21:37)
  8. bir sürü olaylar yaşadıktan sonra, kendi kişiliğine yakışan bir tarz ile trt 1 de boy gösteren sanatçı.

(bkz: hep böyle kalsın.)
    (bkz: genç kızlıktan olgun kadınlığa geçmek.)
    #854791 (pilotmont, 13.11.2006 21:42 ~ 21:43)
  9. "izin ver" isimi parçası en güzel parçalarından birisi. ayrılık zamanlarında veya sevgilinin küstüğü zamanlarda dinlemek mükemmel oluyor.

izin ver boynuna sarılayım,
    izin ver yanına kıvrılayım,
    senle dargın kalamam,
    izin ver yine senin olayım.
    #1065791 (1001, 27.12.2006 17:46)
  10. insanın kendini ziyan etmesine en güzel örnek. serseri mayın adlı bir şarkıyla birinci olmuştu bir ses yarışmasında *. vay demiştim sese bak. ama kim derdi ki bu hallere düşecek. yine de ben ''helal et'' adlı parçasını dinleyin derim. *
    #1482934 (ciddik kusu, 02.04.2007 12:47)
  11. çok kötü şarkılar seçen ve seslendiren güzel sesli şarkıcı.
    #2005445 (leblebi tozunun hastasiydim, 25.07.2007 09:16)
  12. can kırık dökük yenik aşka demiş, ortalığı dağıtmış ama kendisinde bir türlü dengeyi bulamamış güzel bir arkadaşımızdır, iyi olmasını ve sadece şarkı söylemesini dilediğimiz iyi seslerimizdendir.
    #2005449 (basroldeki figuran, 25.07.2007 09:20)
  13. ezik şarkıcıdır. gündeme gelmek için çeşitli şeyler yapar her dönem. ahmet kaya'nın albümünde bile yer alması bu şekildedir. ismi geçsin diye...

ona buna laf atar, herkesle aşık atmaya kalkar... tuhaftır..

son hedefi ise, sezen aksu'dur. -güldüğünüzü görür gibiyim-

alıntı;

Niran Ünsal Sezen Aksu'yu müzik dünyasında tekel olmakla suçladı... Niran Ünsal şunları söyledi: "Sezen Aksu evini dergaha çevirmiş. Etrafındakilerle yaşıyor ve asla kendisine kimsenin rakip olmasına izin vermiyor. Herkesin, eteğinin altına girmesini istiyor. Onun eteğinin altına girmeyen, onun sözünü dinlemeyen olursa onu yok ediyor, engelliyor. Ben ona biat etmedim diye benim de önümü kesti, bir dönem kliplerimi kanallarda yayınlatmadı. Onun yanında yer alanlardan kimisi ya kaza geçiriyor ya ölüyor. Bir kez evine gittim ve hemen arkasından benim de köpeğim kayboldu... "
    #2314596 (paleface, 14.09.2007 13:17 ~ 13:21)
  14. ahmet kaya hayranidir ve de daha ne hayrani oldugu bellidir bu bayanin. giderim adli parcasinda ne mal oldugunu göz önüne sermistir.
    #2314606 (ANTEPLI, 14.09.2007 13:20)
  15. yıldız tilbe'nin bir üst modeli.
    #2314634 (chimeneyes, 14.09.2007 13:30 ~ 20.09.2007 16:43)
  16. sezen aksu'ya bol keseden sallayan şarkıcı. ama komik biraz. köpeğim kayboldu falan diyor. hadi tekel olmuş, önlerini kesiyor falan dersin, ama uğursuz demek ne demek? bir insana bu söylenir mi?
    o kadar acı çekiyor ki sezen onno uzay yaman yüzünden. bunu niran ünsal da biliyor elbet. amacı da belli, önce şarkı konusunda laf attı, baktı ki sezen tınmıyor, değil sezen'in tınması, şarkısını yazdığı iddia edilen aysel gürel bile tınmıyor, hemen çevir kazı yanmasın, aman gündem kaçmasın diyerek sezen'e onno üzerinden laf atıp onu zayıf noktasından yakalamaya çalışıyor. bu bir kere oldu, onda da sezen şarkı söylemek lazım'a bağlandı. neler geldi neler geçti. Oray eğin sezen'i uzay'ın ölümüne sebep olan faktörlerden biri olarak bile sıraladı, sezen hiçbirine cevap vermedi.
    oray eğin'e ne demişti hatırlayın, "size cevap verdiğim anda, o çok istediğiniz tartışma ortamına gireceğim."
    ayrıca tüm bu olaylar hakkında şu yorumu yapmıştır, "ben niye üzüleyim, bunlarla avukatlar, hakimler ilgileniyor. üzülecek bir şey varsa, sokakta aç yatan, çöplerde yaşayan çocuklara üzülün."
    niran ünsan tutturamadın canım, satmıyor albümün değil mi?
    satmaz.
    bittin sen artık, kardeşin bile yalanladı seni.
    nida ünsal ne demişti hatırlayalım, "ablam, sezen aksu üzerinden gündeme gelmeye çalışıyor, çünkü onu kıskanıyor."
    #2314665 (kIran kIrana, 14.09.2007 13:39)
  17. (bkz: nida unsal)
    #2342420 (sidemansmileman, 19.09.2007 17:28)
  18. peker açıkalın'la kızları seker yüzünden mahkemelik olmuşlar ve ekranlarda boy göstermişlerdir.
    #2342486 (minti, 19.09.2007 17:47)
  19. şu anki hobisi sezen'e durup durup iftira atmak olan şarkıcı.
    fakat kendisi sert kayaya çarptı, sezen aksu bu konu hakkında "çok dar bakıyorsun olaylara, öyle güzel şarkılar yapan birinin kötü insan olması mümkün değil" demiş olsa da emel'e, niran ünsal'ın "beni beyaz show'dan davet ettiler, sezen hanım çıkmamı engelliyor" iddiası bizzat beyaz tarafından "niran ünsal'ı çağırmış değiliz, sezen hanım böyle işlerle uğraşmaz" şeklinde bir açıklamayla yayınlandı.
    niran ünsal popüler olup, sevilmek ve albümünü satmak için yanlış bir yol seçti. zira sanki sevilmemek için uğraşıyor bu aralar, sezen türk toplumunun en sevdiği şarkıcıdır. ona atılan bu tarz iftiralar, onu tanıyan türk halkı tarafından ciddiye alınmaz. niran ünsal kaybediyor. halbuki sadece şarkılarıyla ne de güzel yerlere gelebilirdi.
    artık?
    bilinmez, ama gelemez... hatta silinip gidebilir bile.
    #2573617 (kIran kIrana, 09.11.2007 18:03)
  20. iyi taklitçidir. başkaları tarafından seslendirilmiş şarkıları aynen onlar gibi seslendirebilmektedir. üstüne yeni birşey katmaz pek.

(bkz: giderim)-ahmet kaya
    (bkz: bir vurgun bu sevda)- demet sağıroğlu
    #2982560 (eurasian, 10.02.2008 16:16)
  21. ne sesi. ne vucudu. ne salakça hareketleriyle beğenmediğim şarkıcı. ama daha iyisi için
    (bkz: nida ünsal) *
    yalnız ailecek sorunlu insanlardır bunlar.
    #2982566 (ohg smoke, 10.02.2008 16:18)
  22. bu kadının tınısında hep bir çekicilik olduğunu fark etmişimdir hep. özel hayatından ziyade müzikal anlamda kendini heba etmesi trajik.

(bkz: haktan)
    #3750656 (sex files, 31.07.2008 20:31)

© 2008 - uludağ sözlük

niran unsal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. niran unsal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu niran unsal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» astazi » moderasyonla konustum haberler iyi » tanri » kinder supriz yumurtanin kagidini duzlemek » babaanneyle ayni odada uyumak » esra erol » buyukluk hezeyani » richie kotzen » her daim birbirlerinin arkasinda olan yazarlar » tsk yi elestiren herkesi fetullahci sanmak » salla basini al maasini » ugur demirpehlivan » onemli bir mesaj beklerken operator mesaji gelmesi » zeka kupu » venus pastanesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kadinsilarin omuz omuza organize oluslari » reich » yaran kufurler » 4 yasindaki cocugu taciz etmek » yigit ozgur esprileri » cok gizli sozluk raporu » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » el yikarken tuvaletin gelmesi » 7 yazar birlesip moderatore girmek » revenge » spanish lesson » degeneration » viski » gizemli yazarlari desifre etmek » abazanligin sonu