ninja scroll 

kapat
  1. 26 bölümlük seri ve 1 adet movie 'den oluşan animedir. bu seride gözüme çarpan eksiklikler vardır. jubei kibagami'nin yeteneklerine nasıl kavuştuğu açıklanmaz, tam tersine "öyle doğmuş işte sorgulama" gibi bir hava estirirler. abartı öğelerde can sıkmaktadır, kendi mantığı içerisinde doğru olabilmesi için önce bir mantıkla kurgulanması gerekir.
    #345973 (roy mustang, 14.06.2006 19:58 ~ 19:59)
  2. geçenlerde bir arkadaşımın önerisiyle izlediğim beni kendimden geçiren harika bir anime.filmdeki erotizm,şiddet ve fantastik öğeler çok hoşuma gitti.cool ninjamız jubei kibagami'nin köprüde adamları doğramasıyla başlayan başlangıç sahnesi aşmış zaten.
    #542092 (melkor, 15.08.2006 13:07)
  3. shinobi'nin anime versiyonu.
    #1362431 (shinobi, 01.03.2007 19:04)
  4. kendileri 13 bölümlük dizi ve 1 sinema versiyonundan oluşan, izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığınız müthiş bir animedir..

http://www.anime.gen.tr/animetanitim.php?id=579
    #2941498 (lelelewo, 03.02.2008 05:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ninja scroll başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ninja scroll ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ninja scroll nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ninja scroll. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dort yaprakli yonca » leonardo fibonacci » e buddy » ham domates ile olgun domatesi ayirmak » igrenc espriler » inerve etmek » finansbank » odtu makina muhendisligi » shrek teki cizmeli kedi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sor » 256503 » guneslik » astegmen maaslari » ramazan akyurek » xnxx » serhan sesen » gozden kanser teshisi » universitede karsilasilan dumur olaylar » bursali misin kadifeli gelin » ilk opusme » turk solu » carnot cevrimi » alekspu » teskilat » maydonozun arkasina saklanmis fil » sol sag sol sag » kampus solcusu » balestrino » lutfen beni birakma » babayla girilen komik diyaloglar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » insan ve davranisi » alkislarlayasiyorum com » unutmayan » rothman s » masa tenisi » kliplerdeki yangin vanasi patlatma ritueli » antidepresan kullanmasi gereken yazarlar » nevizade geceleri » brooklyn cilginliklari » kimligini belli etmemek icin diger entryi kotuleme