ninetales 

kapat
  1. vulpix in evrim geçirmiş halidir. dokuz uzun ve gösterişli kuyruğu vardır. kuyruğundan bir tanesine zarar verenin bir ömür boyu lanetleneceği rivayet edilir. evet ben de inanmadım * ama gözleri çok güzeldir.
    #3399581 (schattenfaust, 15.05.2008 11:04)
  2. pokemonlar arasında kesinlikle en zarif ve en asil duranı.
    #3658631 (anything is possible, 13.07.2008 15:18)

© 2008 - uludağ sözlük

ninetales başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ninetales ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ninetales nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hala maymundan geldigini ispat etmeye calismak » better angels » saddam in idamindan cikarilmasi gereken sonuc » laiklik dinlerden faydalanan bir ideolojidir » basucu kitaplari » buyuk turk siiri antolojisi » piano piano bacaksiz » max jack » tanri » moderasyondan bir aciklama bekleyen yazar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci