ninemin tassaklari olsaydi dedem olurdu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ninemin kramponlari olsa gol krali olurdu
  2. ne olurdu bir yapragin daha olsaydi
  3. che guevara turk olsaydi kesin ulkucu olurdu
  4. dunya bir devlet olsaydi baskenti istanbul olurdu
  5. dedem piknik
  6. dedem gaflet ve ben
  7. dedem gofret ve ben
  8. dedem hic olmesin
  9. dedem korkut
  10. dedem mala vurdu

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ninemin tassaklari olsaydi dedem olurdu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ninemin tassaklari olsaydi dedem olurdu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ninemin tassaklari olsaydi dedem olurdu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ninemin tassaklari olsaydi dedem olurdu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entry silinme sebepleri » yaran diyaloglar » redwinemania » uludag sozluk moderasyonu » karga » yeni uuser olacaklara nick onerileri » yaran videolar » sozlukle ilgili istekler » sozluk yazarlarinin itiraflari » mustafa kemal ataturk » recep tayyip erdogan » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » lost » igrenc espriler » ask » stevemcqueen » yazarlarin aslinda demek istedikleri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » seri eksi oy veren ibne » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » uludag sozluk e bir daha gelinse alinacak nickler » uludag sozluk ten soguma nedenleri » no promise » karpuzkabugu » kacak kelebek » dort yaprakli yonca » leonardo fibonacci » e buddy » ham domates ile olgun domatesi ayirmak » igrenc espriler » inerve etmek » finansbank » odtu makina muhendisligi » shrek teki cizmeli kedi » ergen kizlarin guzin abla ya sordugu tarihi sor » 256503 » guneslik » astegmen maaslari » ramazan akyurek » xnxx » serhan sesen » gozden kanser teshisi » universitede karsilasilan dumur olaylar » bursali misin kadifeli gelin » ilk opusme » kronik ve vazgecilmez yalnizlik » hot for you » sevmek » haksizligi izleyen kalabalik » off licence » spikerlerin mac uzerindeki etkisi » sigara nargile ve pipo arasindaki fark » yemeden icmeden entry giren yazar » h g wells » esrar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » nitratex » itheriph » chp nin carsaf acilimi » icimizdeki hainler » abu dhabi united group » goksel baktagir » ugly » onemli olan buyuk gogus degil dolgun gogus » grand theft auto iv » bu kalem bukalemun