nilze 

kapat
  1. 4. nesil yazar... *
    #1668595 (dolayli zarf tumleci, 21.05.2007 09:47)
  2. teknolojik bi anneye sahip, nesildaş !:4. nesil!: * yazar.. hoşgelmiş..
    #1686073 (black magic woman, 25.05.2007 20:02)
  3. hosgeldin demek istediğim yazar arkadaş..umarım buralarda eğlenirsin.
    #1730192 (swastika, 05.06.2007 22:10)

© 2008 - uludağ sözlük

nilze başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nilze ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nilze nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dolmusta onde oturmak » eksi sozluk » alisamadim » when you close your eyes » ozel harekat timlerinin pkk icin tekrar toplanmasi » uludag sozluk kirmizi kitabi » yunus » ergenekon cetesi » sosyal demokrasiyi sol sanmak » istifa edecek pasa » aura » hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden kiz » cok eski sevgilinin aramasi » sahibinden kelepir ulke » yallah mahmut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bluevelve » cok gizli irak raporu » tu kaka bana » trumanshow » ilginc koy adlari » akdeniz universitesi » karbon » akp nin dunyanin en guclu siyasi parti olmasi » ozhan canaydin tarzi bir centilmenlige sahip olmak » hasmir99 » cagrisimlarin gevsemesi » dunya sikine minare gotune » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » hvite krists dod » anket memis