nili84 

kapat
  1. 84 doğumlu olma ihtimali yüksek müzikten anladığını belli eden hoş gelmiş, hoşluklar getirmiş 4. nesil yazardaş.
    (bkz: yeni yazara hoş geldin dememek)
    (krabbe, 18.10.2007 04:30 ~ 04:33)
  2. hoş geldiği gibi sefalarda getiren yazar kardeşimizdir. müzik ile ilgili entryleri mutlaka takip edilmelidir. *
    (TTTDDD, 18.10.2007 04:35)

© 2008 - uludağ sözlük

nili84 başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dpu sozluk » devletin parasiyla devletin malini satin almak » evgeni plushenko » burnu acik ayakkabi icine corap giymek » fenerbahce nin telekom u rakip istemesi » he was a quiet man » ahmet yilmazer » sevgiliyi toparlamak » lost for words » bayramda el opturme dayatmasi » umit yasar oguzcan » vodafone super sms paketi » bir gece ansizin 81 duzce 82 musul 83 kerkuk » beta show » enverland » adi bende sakli » nalet olsun icimizdeki seri eksi oy veren ibneye » dizi bagimlisi insanlar » kumpir » keyif » fethullahci gladyo » simple plan » yayla lezzet testi » carnot cevrimi » arabistan da olum cezasina carptirilan turk » iyi niyetle hirsizlik yapmak » mahmut ustaosmanoglu » sevgilinin eski sevgili oldugu an » sadi carnot » zubin mehta » novoseven » evlilik » yalan » icerik yonetim sistemi » bir gayle bir lezbiyenin iliskisi » schiller » ermeni » closure » nas suresi » michael ballack » phan thi kim phuc » ataturkcuyum diyen islamciya takiyeni cikar demek » seyahatname » oovxvoo » moda kokonasi » sandra » advers etkiler » eyy uhnem eyy uhnem » abandone olmak » koller a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa