nilgun ones 

kapat
  1. hatırla sevgili, ikinci bahar ve super baba'nın senaristi. kendisi klasiklesmiş dizilerin ustadıdır.
    #2283930 (Soulmate, 08.09.2007 18:40)
  2. grafik tasarımcısı. senarist. eski örgüt* üyesi.
    #3415250 (uvjb, 19.05.2008 00:04)
  3. Zaman gazetesine vermiş olduğu röportajda 78 kuşağı militanlarından olduğunu açıklayan, eski TDKP üyesi. senaristlik konusunda çok iyi olmasının yanı sıra, yazdığı senaryolarda tarafsız olamadğını söylemekten çekinmeyen kişi.
    asil duruşuyla insanda saygı duyma içgüdüsü uyandırmaktadır.
    #3428218 (triandafilis, 21.05.2008 20:08)

© 2008 - uludağ sözlük

nilgun ones başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nilgun ones ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nilgun ones nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» misir tursusu » ego » ben kucuk bir cocugum » tugba ozay » big boss » yaran kisisel iletiler » sozlukculerin ulusalci cetelere sempati duymasi » beni kategorize etme » aptal » galatasaray a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci