nil e kazik 

kapat
  1. o parti senin bu parti benim gezen sosyete kişisine en sonunda 2.şubede yapılan işlemler bütünü.
    #2592762 (altugaltiok, 15.11.2007 10:21)

© 2008 - uludağ sözlük

nil e kazik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nil e kazik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nil e kazik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asker isini yapamasin ceremesini akp ceksin » aydin sayili » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » uyuyan arkadasin alnina yazi yazmak » nobran ne ya » cok pis polemige girerim » koyu renk ojenin cikarilma zorlugu » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » tayyip erdogan in bir melek olmasi olasiligi » mega park » anarsizm » kizilirmak suyu » fethiye » yorgandan ev yapmak » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » umit aktan » sen giderken » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi » dertlerin kadini oldum » hey dostum fransa demistin irak cikti » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » zengin insanlarin duyarsiz olusu » kutumda buyuk var acun bey » away3d » bulutlarin otesinde » alabanda » sevgilisini ilk bulusmada doven erkek » ahmed i dai » delirip butun entrylerini silmek » knut