niksarin fidanlari 

kapat
  1. tokat a bağlı niksar ilçesine ait bir türkümüzdür.

Kalenin bedenleri yar yar yar yandım
    Koyverin gidenleri şinanay yavrum şinanay nay
    Hopa şina şinanay şina nay nay
    Şinanay yavrum şinanay nay

Kurudum kibrit oldum yar yar yar yandım
    Üfürsen yanıyorum şinanay yavrum şinanay nay

Kaleden iniyorum yar yar yar yandım
    Çağırsan dönüyorum şinanay yavrum şinanay nay

ipek bürük bürünmüş yar yar yar yandım
    Niksarın fidanları şinanay yavrum şinanay nay
    #1808961 (yamukprensesvekedicuceler, 23.06.2007 03:16)
  2. ruhi su tarafından farklı bir yorumla garip bir neşe veren türkü.
    #2964808 (iktidarsiz jigolo, 07.02.2008 12:28)

© 2008 - uludağ sözlük

niksarin fidanlari başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. niksarin fidanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu niksarin fidanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatile gidemeyenler vatandasliktan atilsin » barda tanisilan ve bir daha gorulmeyen insanlar » desiree » galatasaray norvec 2 ligi nde oynasin » dinamometre » yazin bot giyen kizlarin les kokan ayaklari » funda ozgur » hande yenerdi de demet doping kullanmis » anneler kizlarina iett soforleri kesiyor » my own summer a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games