nikon d200 

kapat
  1. 10.2 mp lik dslr bir makinedir. d100 ün devamı niteliğinde bir makine olup opsiyonel aksesuarla wireless mevcut.
    gerçekten nikon yapıyor.
    #3706447 (densenblood, 23.07.2008 10:50)

© 2008 - uludağ sözlük

nikon d200 başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nikon d200 ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nikon d200 nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» esens » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » jet ali » paket mi olsun burada mi yersiniz » cezayir in kurulusu » agalloch » marti cigligi » alisilmadik seyler » sozluk teki gruplasma » ayar almak » namert olayim » acc » 6 temmuz 2008 whitesnake istanbul konseri » takdir » big chefs » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » help » dan jacobs » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » 14 ekim 1987 ingiltere turkiye maci » insani anlamsizca mutlu eden seyler » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » her boku yiyip benim kalbim temiz demek » hemfuckirhemsuurlutospaga » esbap » powerade » beni oldurmeyen sey tuhaflastirir » itiraf com » the turning » gocebe yazar » paraphilia