niko kovi 

kapat
  1. 70'li yıllarda uzun süre Vefa ve Beşiktaş formaları giyen, 5 kez A Milli olmak üzere toplamda 22 kez Türkiye Milli Takım formasını giyen rum asıllı eski futbolcu.
    #2173525 (blakkheim, 21.08.2007 21:10)

© 2008 - uludağ sözlük

niko kovi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. niko kovi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu niko kovi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kisisel bilgilerde dogum gunu yer almasi ihtiyaci » universitede cool takilan iki cocuk annesi bayan » kara kule » yagmurda islanmis mese odunu » bu sozlugun peygamberi ben olacagim » olaganustu iddialar olaganustu kanitlar gerektirir » bir insani tanimadigi halde yargilayabilen insan » eyitim sart » ocagi yemekte unutmak » minaharker a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games