niklas 

kapat
  1. efendim sözlüğe 5. nesil olarak katılmış bir arkadaşımız. karşılama komitesi olaraktan üzerimize düşen görevi yapıyoruz..*
    #4273222 (zookeeper, 24.11.2008 09:54)
  2. eskiden niklas diye bir cizgi film vardi. heidi modunda bir seriydi.
    #4273239 (teoman in ustunde oturdugu bar taburesi, 24.11.2008 10:03)
  3. hoş mu boş mu gaiptir... bir ses daha eklenmiştir sözlüğe.en son yazar olan eşsiz bünyelerin 6.si hoşgeldin.

(bkz: sözlük karşılama komitesi)
    #4279885 (uypaciyakoverbeni, 25.11.2008 20:34)
  4. (bkz: niclas alexandersson)
    #4310627 (tu kaka bana, 02.12.2008 22:53)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

niklas başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. niklas ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu niklas nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about niklas. Copyrights of the articles are belong to their authors.