nikahina beni cagir sevgilim 

kapat
  1. Nikah masası adlı şarkının bir sözü (bkz: cengiz kurtoglu)
    #1389398 (nickmickyoq, 08.03.2007 18:43)
  2. sarkinin sozleride boyledir:

Nikahına beni çağır sevgilim
    istersen şahidin olurum senin
    Bu adam kim diye soran olursa
    Eski bir tanıdık dersin sevgiim
    Hayaller kurardık biz yıllar önce
    Hiç yoktu hesapta ayrılık bizce
    Bilirsin ne kadar görmek isterdim
    Beyazlar içinde seni öylece

Garibin biriysem sevemezmiyim
    Aşkla karın doymaz diyen benmiyim
    Şimdi çok zenginsin ben ayrı garip
    Sana bir buket gül veremez miyim
    Nikah masasına oturdun işte
    Dayanmak çok zormuş böyle sevince
    Sana mutluluklar sözüm kardeşçe
    At artık imzanı git biran önce

dusundurur insani..
    #1453551 (diosmalos, 25.03.2007 22:34)
  3. umit besenşarkısıdır.
    #1866991 (getirmebenioraya, 05.07.2007 12:26)
  4. terk edilen nikah sekercisinin nidasidir.

(bkz: aski paraya cevirmek)
    #1867055 (mulayim, 05.07.2007 12:39)
  5. nikah masasının küçük bir mısrası bunun rober hatemo-beyaz ve sen versiyonu da vardır ve daha hoş bir şarkıdır kanımca...
    #1867112 (yesilcadi, 05.07.2007 12:55)
  6. sarpın en mükemmel cover şarkısıdır.
    #1867146 (dusunenadam, 05.07.2007 13:04)
  7. ümit besen' in yorumuyla daha bir güzel olan "nikah masası" şarkısının en can alıcı sözüdür. doğal olarak şimdi insanlara komik gelmektedir bu sözler.
    #1867182 (DeWe, 05.07.2007 13:12)
  8. - nikahına beni çağır sevgilim
    + salak sen gelmezsen nikah olmaz zaten
    - aaa mantıklı lan.
    #1867277 (TTTDDD, 05.07.2007 13:38)

© 2008 - uludağ sözlük

nikahina beni cagir sevgilim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nikahina beni cagir sevgilim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nikahina beni cagir sevgilim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bulbulun cilesi » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » ergenekonu savunuyorum mutluyum » behold the man » isil alben » bir anda » gerekli gereksiz killanan yazarlar » aba guresi » yaran yanlis okumalar » sabah sabah seda sayan » golge haramileri » d n » p s i love you » mulayim » axxo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nasyonal sosyalizm » hic bisikleti olmamis insan » yavuz seckin » trinidad tobago milliyetciligi » romantik entryler » insan kurban etmek » moriye » yaratici besiktas taraftari » oyunlardaki exit to windows terbiyesizligi » ogrenci evi » dacryphilia » power fm » kilic usurmek » beni kor kuyularda merdivensiz biraktin » yasadigi mutsuzlugu kizina miras birakan anne