nikah memuruyla damadin eskiden sevgili olmasi 


kapat

  1. nikah memuruyla gelinin eskiden sevgili olmasi olayından daha fecidir. zamanında yaşanan çarpık ilişkilerin gün yüzüne çıkarak, muhtemelen her şeyin bir anda bitmesini sağlayacak olaydır.

    damat kişisi zamanında kendi cinsinden biriyle bir süre birliktelik yaşamıştır. sonrasında tekrar karşı cinsine ilgi göstererek, biriyle hayatını ebediyete tek birleştirmek amacıyla evlenme kararı almıştır.

    bunların ardından büyük gün gelip çatmıştır. nikah salonuna gelin arabasıyla gelinmiş, tüm hazırlıklar tamamlanmış ve nikah töreninin başlaması için masaya oturulmuştur.

    gelin: -
    damat: +
    nikah memuru: *

    - yoo yoo bu olamaz. hurşit..
    + sen nereden tanıyorsun kız bunu?
    * berkecan, aysu.. inanmıyorum..
    - berkecan nerden tanıyor bu seni, yoksa arkadaşın mıydı?
    + ayol ne arkadaşı, sevgilimdi bu benim.
    - ne diyosuuuuuunnnnnnnn...
    #1945340 (salca, 16.07.2007 14:14)
  2. kayınpeder ile damadın sevgili olması ihtimali düşünüldüğünde ''beterin beteri varmış'' denilerek şükredilmesi gereken durumdur.
    #1945406 (pinaa, 16.07.2007 14:27)
  3. - cemil bey, nihal hanımı eşiniz olarak kabul ediyor musunuz ?
    - evet
    - e hani ne oldu " yok kadınlardan hoşlanamıyorum " " yok ben erkek seviyorum " triplerine?
    - memduh saçmalama
    - asıl sen saçmalama cemil! *

    (bkz: eşcinsel nikah memuru olmaz)*
    #1945428 (CayveSigara, 16.07.2007 14:30)
  4. hollanda'da mümkün olabilecek hadisedir.
    #1945451 (zlatan1937, 16.07.2007 14:33)
  5. (bkz: bayan nikah memuru)
    #1945467 (walox, 16.07.2007 14:35)
  6. nikah memurunun erkek olmamasını temenni ettiğimiz durum...
    #1945493 (homeroglan, 16.07.2007 14:38)
  7. -hamza! burda ne işin var? bu kadın kim?
    -heheeh.. meraba necmi.. oo cübbe falan kılık kıyafet apiko ha
    -aa siz hamza'nın arkadaşı mısınız?
    -yok ben onun eski..
    -evet evet asuman, askerden arkadaşım o benim.
    -ne güzel sevgilim, nikahımızı askerlik arkadaşın kıyacak.
    -o-ha hamza! hani sen pasif gaydin? niye yalan söylüyorsun? *
    #1945504 (sosyalpenguen, 16.07.2007 14:41)
  8. (bkz: yok artık eski sevgili!)
    #1946085 (goldfinch, 16.07.2007 16:05)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

nikah memuruyla damadin eskiden sevgili olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nikah memuruyla damadin eskiden sevgili olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nikah memuruyla damadin eskiden sevgili olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nikah memuruyla damadin eskiden sevgili olmasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.