nihohauah 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ni
  2. ni de shengri kuai le
  3. ni hao
  4. ni la bombe atomique un amour platonique
  5. ni ten ichi ryu
  6. nia
  7. niacin
  8. niagara
  9. niagara falls
  10. niagara niagara

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» eses taraftari porsuk canavari » verilen oyu degistirebilmek » leylim ley » eternal sunshine of the spottles mind 2 » gunesimin onunden cekil » thomas mann » gay hakem » yalnizligin anlasildigi anlar » gittigi ulkenin yerel kiyafetini giyen baskan » interneti facebook msn ve sozlukten ibaret sanmak » merket for helvete » aymaz » mircan kaya » aby » yasaklamak yasaktir » haydi gel bizimle ol » ritim » yalinayak basi kabak » adam sen da lafabaqiue » mutlulugu uzaklarda aramak » kiyamet olacak diye magaraya saklananlar » pleasure to kill » amasi mamasi yok » fuat karip » nevrotik sayiklamalar » ulug bey » farkli olandan korkmak » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » is yerindeki anlasilmaz durgunluk a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa