nihayet 

kapat
  1. son veya sonunda anlamına gelir.
    (kurabiyecanavari, 06.06.2006 12:22)
  2. sezen aksu şarkısıdır.
    (yasakani, 06.07.2006 13:45)
  3. uyandim bembeyaz bir sabahti
    son yillardaki en sert ayazdi
    sicaciktin taze kahve tadinda
    havalandi kalbim kuş kanadında

oysa umut ne kadar azdı
    gündelikti, anlıktı, birazdı
    okşarken inatçı saçlarını
    hissetiğim kara kısta sarı yazdı

nihayet, nihayet, nihayet

diyar diyar gezdim geldim
    safiyeti sezdim geldim
    kendi ateşine yanan pervaneydim
    yalanımdan bezdim geldim

uzandım, örttüm bağrını usulca
    öptüm olgun erik gibi ağzını
    yürekten bir dua kondurdum alnına
    tadını çıkar dedim kalbime
    (yasakani, 09.08.2006 14:48)
  4. ankara'nın sakarya caddesi mekanları içersinde rock camiasına zamanında hizmetleri bulunmuş bir bar. tabi değişen şartlar bu mekanı etkilemiş malesef.
    (atxaga, 22.06.2007 05:30)
  5. ''okşarken inatçı saçlarını, hissetiğim kara kısta sarı yazdı''dizeleriyle olayı bitiren, sezen aksu'nun en sevdiğim şarkılarından biridir. bir ilişkinin daha en başında biteceğini bilerek sırf aşkı için,kalbine tadını çıkarması gerektiğini söyler aksu acıyla bu şarkıda..
    (duru, 16.07.2007 04:06)
  6. gulben ergen şarkısı. sözleri güzeldir.

hayallerim nerede
    sen neredesin
    senin derdin başka benimki başka
    her ömür görüyor bir ay tutulması
    el ele tutunup anlar mı yok be
    aşığım gönül bu nazı çeker mi zor be
    çok güvendiğin birgün gelir ve sallar elleri birini nihayet
    yazılmışsa kader bundan ibaret
    çok güvendiğin birgün gelir ve sallar elleri birini nihayet
    nihayet yazılmışsa kader bundan ibaret
    kalanları zamanla unut çare yok
    bilmem kalanı var mı merak içindeyim
    her ömür bir vurgun bilir geçmişte
    vurulan yerde güller biter mi yok be
    aşığım gönül bu nazı çeker mi zor be
    çok güvendiğin bir gün gelir ve sallar elleri birini nihayet
    çok güvendiğin bir gün gelir ve sallar elleri birini nihayet
    (desiree, 19.08.2007 14:38 ~ 14:39)
  7. ankara'da sakarya caddesinin mithatpaşa'yla kesiştiği yerde, yoksa yerinaltında mı demek lazım, zamanında öğrencinin birayı en ucuza içebildiği, rakısı kötü kusturan rock bar.
    (mortisha, 12.02.2008 17:45)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ego nun askinligi » danacilar koyu » turklerin her seyini sahiplenen yunanlar » 11 mayis 2008 turkiye gp » hamam » enderun sevgiler » engineer » tarantula » hayrettin demirbas » belinden sopayi karnindan sipayi eksik etmiceksin » bedrettin dalan » lord hamile giyim » shabani nonda » belle » nuri sahin » sevis elim » lise de okul subesi g olan ogrenci » istihza » 0 533 748 32 54 » arkadasin abisine asik olmak » deniz arcak » sevinc turu atan cimbomlulara saldiran fenerliler » 5 nisan 2008 fenerbahce kayserispor maci » galatasaray da sampiyonlugu haketmeyenler » cek cumhuriyeti milli futbol takimi » asik olamamak » boykot » yalnizligin verdigi huzur » jupiter jones a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa