nihat la maksimum curcuna 

kapat
  1. alem fm de her sabah saat 8 civarında yayında olan program. günlük haberleri, türkiye ve dünyanın gündemini alaycı bir dille insanlara sunan sıcak ve eğlenceli program.

not: arama fasilitesi kapalı olduğu için başlığa bakamadım, ama daha önce açıldığını bilen varsa haber etsin.
    #702241 (devedikeni, 06.10.2006 21:54)
  2. sabahları insanın işine okuluna giderken tebessüm etmesini sağlayan program.
    #702255 (kahireden ibrahim paşa, 06.10.2006 21:58)
  3. güne 4 büyük kanalda ki * * * * haberleri izleyip sabahın köründe moralimi bozmak yerine, dinleyip eğlenmeyi tercih ettiğim, nihat sırdar'ın hazırladığı ve sunduğu has program. ha burada söylemek istediğim haberleri izlemeyin deliler, manyaklar, tüü kakalar, olayı değildir. istediğim bu kanalların her sabah ve akşam ülkeyi yanmış, bitmiş, yıkılmış, yakılmış, dağılmış olarak göstemelerinden ötürüdür. diğerlerine nazaran nihat güzel bir program yapımcısıdır. tatlı dillidir, sesi de güzeldir dinletir yani kendini. güzel de müzikler seçer böyle en kımıl kımılından. eğlencelidir işte güzeldir, rahatlatır en azından unutturur evvelki günün stresini en azından. ya da dinlemeyin sittir edin. ben neden bu kadar reklamını yaptım adamın onu da anlamadım. akrabam da değil zaten. işte yapın bir şeyler siz.
    #3240124 (bengbeng, 07.04.2008 07:32)
  4. (bkz: nihat la sivrisinek) *
    #3240126 (forever young, 07.04.2008 07:40)
  5. (bkz: nihat la maksimum muhalefet)*
    #3289958 (yatay zeka, 19.04.2008 10:07)
  6. bugün yayın da olmayan program, nihat hasta oldu sanırım...*
    #3425724 (okey oynamayan dorduncu selim, 21.05.2008 08:21)

© 2008 - uludağ sözlük

nihat la maksimum curcuna başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nihat la maksimum curcuna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nihat la maksimum curcuna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» medal of honor » ilkokul ogretmeni » hava durumu sunucusu » hali saha maci ayarlayan insanin yasadigi gerilim » anne yalanlari » 26 temmuz 2008 besiktas schalke 04 maci » ilhan selcuk » ses hizi » zekeriya oz » playboy a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci