nihat dogan kutahya ya git 

kapat
  1. uykusuz'da vedat ozdemiroglu'nun nihat dogan icin dile getirdigi söz.
    (bkz: git artık nihat)
    #3056998 (hayko cepkinin gozleri, 25.02.2008 17:47)
  2. (bkz: kütahyalılar tedirgin)
    #3057001 (dargelirli, 25.02.2008 17:48)
  3. bir kütahyalı olarak desteklemekteyim. bi gitsin kütahyaya orada da "ben aşiret çocuğuyum, saygıda gram kusur etmem" desin bakalım başına neler gelecek. tahminimce ilk olarak "len ne ayaksın sen, ge bakam bi buraya" diye bir tepkiyle karşılaşıp kızılcık sopasıyla çoruma kadar kovalanacaktır. (bkz: kütahyalı siviller rahatsız)
    #3057093 (korncu21, 25.02.2008 18:06)
  4. Nihat Doğan, ne yapalım, seni sevelim mi, benimseyelim mi, ne yapalım, Allah-Lillah aşkına söyle, ne istiyosun bizden?

Albümünü mü alalım, düğme sesin için rızkımızdan mı keselim, konserine mi gelelim? Ömrümüzden mi verelim?

Napalım biz? Hayranın mı olalım, tam nasıl olacak ne yapalım? Samimi ol, biz sana nasıl hayran olalım?

Ne istiyosun bizden? Kırdın kalbimi, gel al gönlümüzdeki cam kırılma efektinden başka ne haz verdin, ha, haz mı verdin?

Dürüst ol Nihat Doğan, şu halini beğeniyo musun? ilaç için bi efendi halin yok, bi külhanbeyi havaları, bi böyle uğraşmadan ağır laf söyleme arzuları. Napıyosun sen?

Ben de potansiyel müşterinim, peki ben nasıl paramdan para ayırayım, bi söyle. Ne istiyosun benden?

Nihat Doğan veliaht ne? Senin kral olduğun ülkeyi kim tanır? Nasıl olur da bir kolpayı böyle sürdürürsün?

Nihat Doğan, Rabbimin yarattığı cansın. Ya otur çalış, güzel Allahım sana zihin açıklığı versin, önüne bak-işine bak veya bambaşka bi işlere başla. iş yap.

Nihat Doğan Kütahya ya git. Dubaiye git, Anamura git. iklimin değişsin. Zamanı dinle. Nihat Doğan, yavrunu sevindir.

Televizyonda bi kendini seyret, bi sana böyle adam bunları söylüyo gibi düşün. Bi kendini dinle be empatik.

Nihat Doğan yolun açık olsun. Daha da sana bişey diyemem, nasıl istiyosan öyle yap. Ne istiyosan bizden, haftada bi analiz et.

Nihat Doğan Kütahya ya git.

Vedat Özdemiroğlu
    Uykusuz Dergisi

edit: beni niye kötülüyorsunuz la ben mi yazdım allah allah
    #3099495 (jansoldier, 05.03.2008 23:32 ~ 23:36)
  5. (bkz: kütahya kütahya olalı böyle zulüm görmedi)
    #3099517 (ifrit, 05.03.2008 23:37)
  6. bir kütahyalı olarak, "kütahyamın ne suçu vardı?" demekten başka bir şey bulamıyorum.. vedat abi, gözünün yağını yiyim akıllı laflar et, ya sev ya terket de, yolla yurt dışına. kütahyalılar kedini mi yakaladı senin? ne yaptık allah aşkına. bunu başımıza yollayıpta bizi katil etme lütfen..

(bkz: genç kütahyalılar rahatsız)
    (bkz: akıllı ol vedat özdemiroğlu)
    #3100141 (batuhanyedek, 06.03.2008 02:30)
  7. kutahya as tur ile gitmesin de ne ile giderse gitsin, ona da yazık!
    #3100162 (grand ekinoks, 06.03.2008 02:38)
  8. kütahya benim helalimdir diyerek kütahya ilinin sınırları içine girmasiyle sevgi seli ile karşılaşacagına inanan Vedat Özdemiroğlu nun istegidir.
    #3100167 (jackieboy, 06.03.2008 02:41)
  9. (bkz: çevre iller tedirgin)
    #3100181 (yav napcan adimi, 06.03.2008 02:46)
  10. sende gel nihat doğan, bir sen eksiksin zaten burda.

(bkz: gel artık nihat)
    #3100607 (yuksek magdur, 06.03.2008 09:58)

© 2008 - uludağ sözlük

nihat dogan kutahya ya git başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nihat dogan kutahya ya git ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nihat dogan kutahya ya git nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kafkasli » yasayan islam » dile dolanan sarkilar » mother north » mesut ozil » merve » uludagsozluk » bunu yapan turktur dedirten olaylar » tahsin sarac » hiyar bahcesi » hazreti ebubekir » facebook ta ulkenin basbakanina hakaret etmek » wannsee konferansi » turhan bozkurt » idgami misleyn » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fenerbahce » turkculuk » jean valjean » trabzon » ikircik » sozlukculerin popomundo karakterleri » stealing beauty » unutulmak » ismail yk karizmasi » mono » gece vardiyasina kalan seovi turu » iphone 3g » eski sevgiliyi her gece aramayi dusunmek » ketoral sampuan » ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak