nihat dogan buralardaydi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nihat dogan ve lerzan mutlu dan dogan cocuk
  2. ha nihat dogan ha nihat genc
  3. nihat dogan
  4. nihat dogan was here
  5. nihat dogan ve halay
  6. nihat dogan bakisi
  7. nihat dogan in sinemasi
  8. nihat dogan a inanmiyorum ama bir guc var
  9. nihat dogan vs mor ve otesi
  10. nihat dogan kutahya ya git

© 2008 - uludağ sözlük

nihat dogan buralardaydi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nihat dogan buralardaydi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nihat dogan buralardaydi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» husnu bile gelse senlendiremez » lens cikarmak » biz de kontor istiyoruz » ismail turut gibi terlemek » oyuncakdunya » koko » melih gokcek icin opera » ismail yk » halef » kaleci sacli adam a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci