nightrain 

kapat
  1. guns n roses'ın appetite for destruction albümünde yer alan, ''işte bu adamlar olayı bitirdi dostum'' dedirten bir şarkı. 12 temmuz 2006 guns n roses istanbul konserinde de çaldılar ve bizi çıldırttılar. ''i'm on the nightrain'' diye bağırdıkça axl, delirmemek elde değil. sözleri ise:

Loaded like a freight train
    Flyin' like an aeroplane
    Feelin' like a space brain
    One more time tonight

(look out)
    Well I'm a west coast struttin'
    One bad mother
    Got a rattlesnake suitcase
    Under my arm
    Said I'm a mean machine
    Been drinkin' gasoline
    An honey you can make my motor hum
    I got one chance left
    In a nine live cat
    I got a dog eat dog sly smile
    I got a Molotov cocktail with a match to go
    I smoke my cigarette with style
    An I can tell you honey
    You can make my money tonight

Wake up late honey put on your clothes
    Take your credit card to the liquor store
    That's one for you and two for me by tonight
    I'll be
    Flyin' like an aeroplane
    One more tonight

I'm on the nightrain
    Bottoms up
    I'm on the nightrain
    Fill my cup
    I'm on the nightrain
    Ready to crash and burn
    I never learn
    I'm on the nightrain
    I love that stuff
    I'm on the nightrain
    and I can never get enough
    I'm on the nightrain
    Never to return - no

Flyin' like an aeroplane
    One more tonight

I'm on the nightrain
    An I'm lookin' for some
    I'm on the nightrain
    So's I can leave this slum
    I'm on the nightrain
    And I'm ready to crash an' burn
    nightrain
    Bottoms up
    I'm on the nightrain
    Fill my cup
    I'm on the nightrain

Whoa Whoa Whoa Whoa yeah
    I'm on the nightrain
    Love that stuff
    I'm on the nightrain
    An I can never get enough
    Ridin' the nightrain
    I guess I
    I guess, I guess, I guess I never learn

On the nightrain
    Float me home
    Ooh I'm on the nightrain
    Ridin' the nightrain
    Never to return
    Nightrain
    #657100 (thetempleoftheking, 22.09.2006 18:17)
  2. uyi world tour da guns n roses giriş şarkısıdır. önce axl ın düdüğü çalışı ardından dım dım dım dım tıssss, tıs tıs tıs dım tıssss ve şarkı harikaa harikaaa.. ayrıca bir çeşit içki adıdır nightrain.
    #657126 (slasher, 22.09.2006 18:24)
  3. şarkı ayrıca, live era 87 93 adlı konser kayıt albümünde de bulunur. zannımca stüdyo kaydından daha iyidir.
    #657132 (thetempleoftheking, 22.09.2006 18:27)
  4. bazen insan olduklarına inanıyorum bu adamların* * * * ama bu $arkıyı dinleyince gidiveriyor bu dü$üncem anasını satiiim.
    #737549 (nonserviam, 14.10.2006 21:40 ~ 21:41)
  5. kusursuz besteye,kusursuz sözlere,kusursuz rifflere ve tabii ki kusursuz bir soloya sahip guns n roses'ın en gaz şarkılarından bir tanesi.
    #1061146 (gunsnrosesfan, 26.12.2006 20:15)
  6. guns'n'roses üyelerinin, daha tanınmadan önce,los angeles içinde çok eski bir evde beş parasız kalırlarken içtikleri şarabın adıdır nightrain. hatıralara sadık kalmışlardır...
    #2185334 (contra, 23.08.2007 18:48)
  7. "bir garip eğlenir şu gurbet diyarlarda" diyen guns n roses'ın şahsına munazır eylemi. molotof kokteyli gibi gaza getirici olabilir gençlikte.
    #2300738 (kisil, 11.09.2007 22:43)
  8. adını "night train" isimli bir şaraptan almıştır. izzy'nin icadı akor bulunur içerisinde.
    #4061949 (ben sizofren degiliz, 08.10.2008 17:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

nightrain başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nightrain ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nightrain nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nightrain. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cambaz ipte balik dipte olsa gerek » hayat » ene » sizi soyle alalim » modayi takip etmek » ortaokul lise ve universiteyi sehirdisinda okumak » garabet » buyumek » yumurta gotune dayaninca » caylak olunca kendini entry takibe veren gammaz » bulbulum altin kafeste » maslaktan 4 levente gelme rekoru » alevi » turker alkan » on bes kisiye saldirdim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nedensiz ic sikintisi » metin culhaoglu » zet » ask suclari mahkemesi » loco roco 2 » ben simdi n abicam » tesvik sukelasi » is as ekmek yok ama din var isinize geliyorsa » futbol asla sadece futbol degildir » chp laiklik karsiti eylemlerin odagidir » alain de botton » cheers darlin » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » entry ve nick uyumu » sort aborted