nightology 

kapat
  1. yeni bir yazar, hoşgelmiştir. adaş olmamız birden kanımın kaynamasına sebebiyet vermiştir. yazılarını bekliyoruz.
    (fewzi1907, 20.12.2006 00:44)
  2. fewzi1907 ye samimiyetinden dolayı te$ekkuru bir borc bilen yazar.
    (nightology, 22.12.2006 05:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 12 mayis 2008 cin depremi » futuremark » 19 mayis 2008 kapali mekanlarda sigara yasagi » josh holloway » mutsuz insan » yaran entryler » gelin kardesi » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » angelina grun » crystal family resort hotel » sadece turkiye de gorulen olaylar » kenesiz piknik istiyoruz » ms visual studio » sevgiliden daha guzel birinin kisiden hoslanmasi » durustluk oyunu » bediuzzaman said nursi » mentry » ankarali elvan dalton » lafateignoranti » koller » migfer » engelliler guzellik yarismasi » kararti » louis aragon » evelallah bu ulke patlayacak » yalnizlik » askerlikte son gun » elbistan in tarihi eserleri » marul hasati a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa