night eternal 

kapat
  1. moonspell adlı grubun 2008 çıkışlı albümüdür.albüm 9 şarkıdan oluşmakta.
    dinlenmesi şiddetle tavsiye edilir.moonspell hayranlarının çok seveceği bir albüm kesin çünkü belli bir kesime göre moonspell ilk sevildiği haline geri dönmüştür.başarılı vokal ve başarılı riflerle dinlenmesi zevk veren bir albüm ortaya çıkmış.uzun bir zamandır insanların beklediği bir albümdü ve çok beklendiği için çok ortaya çok iyi bir şeyin geleceği düşünüldü.ve moonspell gerçekten çok iyi bir albüm çıkardı

şarkı sıralaması aşağıdaki gibidir ;

01.At Tragic Heights
    02.Night Eternal
    03.Shadow Sun
    04.Scorpion Flower
    05.Moon In Mercury
    06.Hers Is The Twilight
    07.Dreamless (Lucifer And Lilith)
    08.Spring Of Rage
    09.First Light

aynı adı taşıyan şarkının dinlenmesi şiddetle tavsiye edilir.
    #3321523 (wings for marie part 2, 26.04.2008 14:37 ~ 14:38)
  2. (bkz: izlanda)
    #3321525 (robert terk, 26.04.2008 14:38)
  3. ayrıyeten albüme ismini veren şarkıda müthiştir.videosu youtube a düşmüştür
    izlemek isteyenler için http://www.youtube.com/watch?v=-byXQ2gTkYs +
    *
    #3710723 (wings for marie part 2, 24.07.2008 00:17)

© 2008 - uludağ sözlük

night eternal başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. night eternal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu night eternal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» i kissed a girl » germencik » bir milli park projesi olarak bekar evleri » fenerbahcelilerin erken yaslanmasi » yalnizligin anlasildigi anlar » deniz baykal » konica » ak bok kara bok hepsi bir bok » sen benim geceleri uyudugumu mu saniyorsun memati » uludag sozluk moderasyonu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games