nietzshe fanatigi 

kapat
  1. nietzsche agladiginda'yı nietzsche'nin kitabı sanan, "dün gece zerdüşt'ü okudum, iki saatte bitti. çok güzeldi aaabi." diyebilmiş ve hatta "ajan, herif çok sağlam yaa... kadınına gidiyorsan bir de kırbaç götür yanında sözünün hastasıyım ama intihar etmeyecekti, yazık etmiş kendine." diyerek pozanti kirmasinı pek bir haketmiş kişidir. böyle bir tür vardır, sayıca az da değildir.

düzeltme: bu tür marx'ı sovyetlerin ilk lideri bilir, freud'un libido'sunu cukle bir tutar, schopenhauer'dan chopin diye bahseder.

http://www.garaj.org/fuaye.php?malzeme=35
    #3143270 (stalker, 15.03.2008 14:25 ~ 14:31)
  2. (bkz: hiçliğin fanatiği olmak)
    yuh ironiye bile sıçtın.
    #3143277 (ohg smoke, 15.03.2008 14:26)
  3. (bkz: nietzsche'yi anlayamamak)
    #3143283 (alone with everybody, 15.03.2008 14:30)
  4. (bkz: nice) * *
    #3143301 (nijeryadanbuyanlokiminyurdu, 15.03.2008 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

nietzshe fanatigi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nietzshe fanatigi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nietzshe fanatigi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 3d buildings » nihat dogan » amd opteron 8220 » mitsubishi lancer evolution viii mr fq 400 » vatan yahut silistre » hicbir yere ait olmamak » cold cold heart » semsiye guzellemesi » toyota supra » psikolojisi bozulan kadinin sacini kestirmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci