nicomedian 

kapat
  1. dorduncu nesil hosgelmis yazar.
    (yasakani, 23.07.2007 00:46)
  2. nickinden ve entrylerinden kocaeli li olduğu anlaşılan yazar.
    (sıpa, 23.07.2007 09:15)
  3. nicomediamuhendis nesil bir makinacı yazar.

- okuyor abisi olacak daha.
    + okusun okusun.
    (whynot, 30.07.2007 19:08)
  4. ahada hemşehrim dediğim yazar...hoşgelmiştir...
    (bkz: entrylerini severek okumaktayızz)
    (KALAMARA41, 01.08.2007 02:50)
  5. sözlüğümüzün siyah beyaz gönüllülerinden. besiktas konusunda kendisi ile yaptıgımız söyleşilerde uzlaşamasak da aşkın rengini ikimiz de aynı şekilde tarif ediyoruz. siyah, beyaz.
    (oyuncakbulut, 05.08.2007 02:02)
  6. kaliteli nesildaşım. çaylak olmuş birde, geçmiş olsun.
    (desiree, 13.08.2007 18:01)
  7. eksi sozluk'e göç etmiş yazar.
    (suruden ayrilan idealist kuzu, 26.01.2008 12:32)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» arwen » uc bucuk milyon dolar » harcsiz pasaport belgesi » bagatel » suleyman rodop » hava yolu » otobuste tavuk doner yiyen adam » permatik erkegi » mango » turk milleti sanat konusunda tam bir odundur » galatasaray in en buyuk oldugunu dusunuyordum » coktandir » yaran msn iletileri » evlenince degisenler » citrix » hamdi alkan » urun adi gibi anilan markalar » rome » server durumu » bismillahirrahmanirrahim falan olmak » tayyip erdoganin onune gecilemez cocuk sevgisi » kekistanlihobbit » disi yakaris » peygamber » boslugu sinirlamak » 14 aralik 1991 galatasaray besiktas maci » 8 sutuna manset olmak » short » kadinlarin aslinda demek istedikleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa