nickmickyok 

/ 2
kapat
  1. an itibari ile çaylaklıktan kurtulmuş yazar..
    (brcyzdm, 10.01.2007 21:03)
  2. köpeklerden korkar.. zira küçükken köpek ısırmış..
    alıngan.. ama bana alınmaz..
    bu hayatı anlamaya çalışan bi yazar..
    hep yanında olacağımı bilsin yeter...

(bkz: körler sağırlar birbirini ağırlar)
    (brcyzdm, 10.01.2007 21:19)
  3. azimli bir çaylaklık dönemi geçirmiş, bu sürede kendisini çok uğraştırmamıza rağmen gıkını çıkarmamış geleceğin umut vaadeden yazalarından.*
    (july4th, 14.01.2007 17:44)
  4. (#1280110) numaralı entrysi kısmen doğru olan yazardır.

evet arude50 solcu değildir ancak her hangi bir kalıplaşmış ideolojinin de gözlerini kör etmesine izin vermemektedir.
    (arude50, 09.02.2007 18:35)
  5. aynı dertlerden mustarip olduğumuzu farkettiğim yazar. hangi başlığa dalmaya kalksam -olmayan- nickiyle * itirazlı, isyanlı, duyarlı yazılarıyla karşılaşıp, hasetimden çatlıyorum! bu arada, bir violetta vardı ne oldu ona?
    (ozican, 23.02.2007 10:42)
  6. icq ve mirc i yoğun olarak kullandığımız zamanların en kaliteli nicklerinden biriydi. sonra herkes kullanmaya başladı.*
    (yalnis, 02.03.2007 16:10)
  7. " 8 mart dunya emekci kadinlar gunun kutlu olsun dostum " yazarı * *
    (brcyzdm, 08.03.2007 09:48)
  8. sürprizci dobiç yazar...
    (karga, 09.03.2007 07:30)
  9. yarın ki doğumyıldönümünü şimdiden kutladığım dostum yazar...

insanların yüzlerini göremiyorum
    Boğazım düğüm düğüm çözemiyorum
    istesen de yanına gelemiyorum
    Tutsam şu karanlığı
    Tutsam da yırtsam
    Ah elim tutuşmasa, elini tutsam
    Susmasan konuşsan sesini duysam
    Tutsam güzel yüzünü bağrıma bassam.

Doğum günüm bugün/gülüm
    Doğum günüm gülüm/bugün
    Doğum günüm diyorsun,

dogum gunun kutlu olsun
    mutlu ol senelerce
    sana boncuktan kus yaptim
    konacak pencerene
    Karakollar beni alır sorgular gecelerce
    Hiç bekleme belki gelmem
    (brcyzdm, 20.04.2007 11:38)
  10. allah razı olsun , doğru bil , sözlük bilgi kaynağıdır yazarı. ayrıca baya kibar teşekkürler.
    (altobelli, 01.05.2007 23:05)
  11. (bkz: nickmickyoq vs nickmickyok)
    (kumrucesmedeyenir, 04.05.2007 20:33)
  12. isbn adlı yazarımsı kişisi ile beraber brcyzdm adlı yazara "karşı cephe" oluşturmuş yazarımsı...

neymiş brcyzdm bunları azarlıyormuş!
    azarlatmayın kardeşim!!!

(bkz: dost bildim sırtımdan vurdu)
    (bkz: yazıklar olsun)
    (brcyzdm, 06.06.2007 14:02)
  13. asabiliğimiz, vermem kardeş ben nick diye isyanımız bir olan yazar *
    (yoknickfalan, 11.06.2007 02:01)
  14. hoş gelmiş olan yazar *
    (drlinux, 11.06.2007 02:17)
  15. 5 kişinin alınganlık kapasitesini tek başına barındıran,; öğle yemeğinde yarım ekmeğini dostları ile paylaşıp bisküvi ile karnını doyuran , epica hastası , sabahın bir körü servis beklerken küt diye kazım ın posterini çıkarıp dostuna hediye eden yazar kişisi...
    (brcyzdm, 11.06.2007 15:34)
  16. sözlükte gereksiz araştırmalar girmiş yazar.

ya bırak peşimi, manyak mısın ? , hastaymışında yat zıbar işte...

ya sonra pc bozuldu bakar mısın usta ?
    tesisatçı mı sandın beni,
    hadi yallah başka kapıya...

severim, cici, efendi, muhabbeti zevk veren sayılı yazarlardan...

ayrıca işbirlikçiymiş yeni öğrendik, aydın doğan yazarı seni...
    (hattori kibar feyzo, 25.07.2007 01:00 ~ 01:10)
  17. isyankar insanın kurduğu cümleciktir. internet aleminden ve sanallıktan sıkılmış olan bir gencin, siteye üye olmak üzere girdiğinde, karşısına "nick veya takma isim" yazısı çıktığında "hay * nick gibi." deyip isyan ettikten sonra kurmuş olduğu ilk cümledir.
    (sonika, 25.07.2007 01:10)
  18. iş tercihini yanlış yapmış yazar.
    neyinize bankacılık sizin dediğim gidin evde oturun çocuk büyütün elinizin hamuru ile kapitalizm işlerine karışmayın diyorum dinletemiyorum. brcyzdm kızım sana diyorum gelinim sen anla. *
    şafak 38-1 doğan güneş eşittir 37 nerden çalsam kardır....
    (ysfkdrklc, 10.08.2007 09:19 ~ 09:22)
  19. internet dünyasında en cok kullanılan * nicklerden biri .
    (zehir, 28.09.2007 22:36)
  20. sözlükte beni karşılayan ilk yazar. * *
    yazar olmanın ötesinde harika bir insan. muthiş bir dost. sevgilim, dostum, kardeşim, ruh ikizim.. dediği gibi asla soguk birisi değil. aksine son derece yapıcı, samimi, sıcak birisi. kucumcek elleri, çakır gözleri var... tez canlı, çok şeker. çok komik, pek bir espiritüel. * hani bir de dünya harikasi köpeklerden korkmasa. neyse ki bu da güzel bir şey. en azından o kopeklerden korkup üzerime sıçrıyor, koluma sarılıyor..

uzun lafın kısası 10 numero insan. iyi ki varsın lan.. seni seviyorum lan!
    (adini unutan adam, 09.10.2007 12:40 ~ 12:50)
  21. bayram tatili için samsun'a doğru yola çıkan böcük.
    (adini unutan adam, 11.10.2007 16:19)
  22. http://www.milliyet.com.t...eryarisma.asp?resim=18440 bu fotoğrafın sahibi olan yazar.
    (adini unutan adam, 22.10.2007 16:10 ~ 16:13)
  23. bir turlu tavla oynarken yenemediğim gıcık, balli, böcük...
    (adini unutan adam, 27.10.2007 00:35)
  24. karanlıkta yolumu kaybetmiş, nereye gideceğimi bilemiyorken karşıma çıkıp elimden tutmuş, ışığıyla yolumu aydınlatmıştır.

iyiki varsın yazarı.
    (adini unutan adam, 31.10.2007 17:05 ~ 17:09)
  25. kurban bayramı tatilinde bursa'nın altını üstüne getireceğimiz nevi şahsına munhasır bir hanımefendi.. bu proce kapsamında sponsorumuz olmayı kabul eden, bize evinin kapılarını açma nezaketini gösteren brcyzdm rumuzlu yazara da aha şimdiden teşekkür ediyorum. o değilde ayvayı koçanıyla yedik. yerinde bir dakka durmuyo ki bu yazar. bir oraya bir buraya.. hop hop hop... hobarey... çekirge gibi. arkamı dönsem kaybedecem sanıyorum. bu sepebledir ki giderken yanımda bir adet kelepçe götüreyim diyorum anahtarını da yutarsam bir ömür boyu ayrılmayız artık... * *

edit: ayvanın koçanı olmazmış. ama düzeltmek içimden gelmedi.
    (adini unutan adam, 08.11.2007 17:10 ~ 31.12.2007 00:51)
/ 2
© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mutsuz insan » bu halk kadar kisiliksiz bir halk gormedim » yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz » teahhur » warum » edinburgh duku philip » ebru drew » color bar » ana avrat kufretmek » milano » bakkaldan sakiz calan cocuk » son sozler » getirmebenioraya » tomas sivok » yaran anne baba diyaloglari » seovilerin agababasi » camel vs marlboro » msn de durusma yapmak » ekin turkmen » yumurtayi cekicle kiran komunist » haydi gel bizimle ol » sezgi mengi » muhasebe » kilolu oldugu halde gotik takilan kizlar » epilog » sensible soccer » kayitli uludag sozluk okuru » fiat regata » amon amarth a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa