nickless cage 

kapat
  1. nicolas cage in yanlıs yazılmıs halidir efendim.*
    (orloff, 02.11.2006 23:08)
  2. üçüncü nesil yazar. *
    (6.4.r.1.$.h, 04.11.2006 15:20)
  3. sozluk'te yazdigi romantik yazilarla ve entry girme hiziyla kisa surede cok taninacagini dusundugum yazar, kolay gelsin nickless cage.
    (amiyane tabiriyle kolpaciyim, 25.12.2006 13:11)
  4. üçüncü nesil yazarlar içerisinde varlığının farkına yeni vardığım, ve bugüne kadar farkına varamamış olduğum için kendime kızdığım yazar. üçüncü nesil olduğu konusunda yaptığım vurgunun sebebi de maalesef son dönemde aramıza katılan yazarların dahil olduğu üçüncü nesil statüsü içerisinde elle tutulacak cinsten entry girenlerin sayısı bir elimin parmağını geçemiyor olması, neyse, şahsının butonunda yer alan son butonu ile karşıma çıkan entrylerinin henüz ilk sayfalarında olmama rağmen şukela butonumu eskitmiştir kendisi, bundan sonrası için takip edilecek yazarlar parantezine adını yazmaktan büyük keyif alıyorum. ve geçte olsa hoşgeldin diyorum.
    (oyuncakbulut, 30.12.2006 00:59 ~ 11.01.2007 23:28)
  5. tüm entryleri ile ben burdayım diyen, kolpacı özelliği günden güne artan ama tabi öle her kolpacıyla yarışabilecek düzeye henüz gelememiş, sanatın her türlüsüne aşık, duygular insanı. bestekar ahmet cagan'ın 6. kuşak torunudur, acaip gitar çalar.
    edit: kolpacılığı yaratıcılığından ileri gelmektedir. Her sanat insanı biraz hayal kurma eğilimindedir şüphesiz; onun acemi kolpacılığı da bundandır.
    (mikrop, 31.01.2007 03:17 ~ 05.02.2007 03:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» fuckin in the bushes » yalnizligin verdigi huzur » sefa reis » dunyanin en kisa isimli yerlesim yeri » sosislinin pistigi yerin uzerindeki kirmizi lamba » sarkilardaki yar fenomeni » ain t life grand » denizli den duyulsun » pipo bitince yere atip uzerine basmak » guzin abla » isi gucu sevgilisi olmayan musluman tipsiz bjk li » editox » aysem » 11 mayis 2008 wigan athletic manchester uni maci » mike norman » enez in tarihi eserleri » seyhulislam » fikri sonmez » sus ulan » sozluk yazarlarinin forma numaralari » edirne nin tarihi eserleri » ebru salli » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » fahriye evcen » bir dua gibi » turklere ozgu davranislar » okul kapisina satici giremez yazmak » bir orospu cocugu olarak sinek » 11 mayis 2008 ales a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa