nicklerin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nicklerin tavri yansitmasi
  2. fake nicklerin silinmesi
  3. msn de askimli nicklerin artmasi
  4. nicklerin yanindaki virgul
  5. nicklerin m harfiyle baslamasi
  6. edebi nicklerin yasaklanmasi
  7. nicklerin yaninda fotolar ciksin
  8. yiyecek adi tasiyan nicklerin yasaklanmasi
  9. turkce olmayan nicklerin zirve sikintisi
  10. turkce olan nicklerin zirve sikintisi

© 2008 - uludağ sözlük

nicklerin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nicklerin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nicklerin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» acikogretim fakultesi » hays yasasi » senin devamli arkadasin var mi » deniz demir » cay soyleyim mi » ataturk un olumunun arkasinda ergenekoncular var » ve tanri kadini yaratti » shadowkiss » don lafontaine » o degil de bi ilhan irem vardi noldu ona a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci