nickini mi deseydim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nickini degistirememek
  2. nickini de al git buradan
  3. sol frame de nickini gormek
  4. nickini emanet etmek
  5. nickini satan yazar
  6. google de nickini aratmak
  7. kendi nickini yazamamak
  8. nickini gezdiren yesin
  9. itiraf com nickini soylemek
  10. nickini soyleyemeyen yazar

© 2008 - uludağ sözlük

nickini mi deseydim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nickini mi deseydim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nickini mi deseydim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zindanbaba turbesi » ilber ortayli » sevdiginin ismini asfalta yazmak » yalcin granit » tuvaletin bos oldugunu kapiya vurarak anlamak » miyoflament » izler » ingiliz harward universitesi » uyanin lan » barlas erinc a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci