nickinde zenci olanda gizli escinsellik vardir 

kapat
  1. geçerli argümanlarla katıtlayabileceğim, bunca yıl nasıl da gözden kaçırdığına hala inanamadığım gerçek.

bilinçaltında zenci ve zencilerle ilişkilendirilen cinsel organa cinsel istek duyan yazarlar, ister istemez nick seçimlerinde de bunu yansıtıyorlar. bu kah zenci siki gibi aleni nicklerle, kah gizli, göndermeci nicklerle oluyor. fakat, zenci siki gibi bir nick kullanan kişide gizli eşcinsellik daha belirgin düzeydeyken, diğer nicklerde bilinçaltında, su üzerine çıkmayı bekliyorlar.

dediğim gibi, bu insanlar zenci fetişizmi hastalığının pençesindeler. gerekirse, kendilerine bu hastalığın ve gizli eşcinsellik tehdidinin pençesinden kurtulmaları için gerekli dersleri vermeyi, yardımlarda bulunmayı planlıyorum. böyle yazarlar hastalıklarından çekinmeden bana mesaj atabilirler.
    #3679190 (sansar kucuka, 17.07.2008 21:46)
  2. olaki silinme durumlarında bu sefer at yarragi dinazor tassagi gibi nicklerle geri gelmesi muhtemel userlerin yansıttığı bir durumdur.
    #3679228 (bedevix, 17.07.2008 21:52)
  3. yeni bulunan sonuçlara göre gizliliği kalmamış, tam boy eşcinsellik olduğu ortaya çıkmıştır. elbette homofobiye karşı çıkan biri olarak bu durumu son derece normal karşılayıp zenci nickli yazarlarımızın üzülmemesi gerektiğini belirtmek gerekiyor.
    #3679253 (kisil, 17.07.2008 21:56)
  4. (bkz: koşun lan ayar var)
    #3679435 (Saipsiz, 17.07.2008 22:24)
  5. yalandır, büyük ihtimal kaynak; yazan yazarın üstüne oturduğu organdır. zira, hoşuna gitmeyen şeyler yazan bir kişinin hakkında saçma sapan forum tarzı başlıklar açmanın kaynağı ancak ve ancak orası olmalıdır.
    #3679455 (kaleci sacli adam, 17.07.2008 22:27)
  6. zekice hazırlanmış ayar, hatta süper ayar. bu yaratıcı zeka karşısında masa çıkarıp vurmak caizdir.

o değil de ne yaptım da bu kadar acizce laf sokma telaşındasınız. zenci nicki olayları galiba. kime sürttüyse yine.
    #3679525 (zenci nicki, 17.07.2008 22:39)

© 2008 - uludağ sözlük

nickinde zenci olanda gizli escinsellik vardir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nickinde zenci olanda gizli escinsellik vardir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nickinde zenci olanda gizli escinsellik vardir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mahalle maci kurallari » oopps i did it again » besiktas galatasaray 2009 uefa kupasi finali » fenerbahce nin kadikoy de uefa kupasini kazanmasi » ramazan ayinin bereketi » inancsiz olmak » standard liege » sozlukte tanidigi olmayan yazar » o anadolu cocugu da biz orospu cocugu muyuz » amerika a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games