nickin altina bu tip entryler yazmaya karsiyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nickin altina yazilan entry i sallamamak
  2. kemer altina vurulan entryler
  3. her basligin altina yazilabilecek entryler
  4. film basliklari altina girilen entryler
  5. karsiyim
  6. ab ye neden karsiyim
  7. yilbasina karsiyim
  8. ben kansere karsiyim
  9. silikona karsiyim
  10. nickin gibi ol insallah

© 2008 - uludağ sözlük

nickin altina bu tip entryler yazmaya karsiyim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nickin altina bu tip entryler yazmaya karsiyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nickin altina bu tip entryler yazmaya karsiyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dead memories » klasik devlet adami kliseleri » nefi » kizla cikmayan reisin gay olma ihtimali » iliskide erkeklere taktikler » umit ozat » final sinavi oncesi son gece » tuvalette ders calisip sinavda sicmak » cem yilmaz esprileri » buyuk lokma yut buyuk laf soyleme a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games