nickimden asagi monsingiladbah 

/ 4
kapat
  1. cok ozlettin kendini yazari. nerelerdesin cân?

(bkz: can kelimesinin içerdiği derin manalar)
    #3212572 (chazsmyr dhuunyl, 31.03.2008 00:56)
  2. yaşayan, yaşlanan, kendine çekilen yazar.

dergaha girersen daha iyi edersin, bir orada bir burada sürtüyosun, ne onunla ne onsuz olmuyor öyle.

arada kalıyorsun oğlum, bilmiyoruz sanma. düştün yine! dumanlı kafan, ne halt ediyorsun lan?

batından mübarekler selam eder.

tanım: ne derseniz deyin, ne yerseniz yeyin, adamdır kendisi, candır. ben de öyle görmemişin canı olmuş misali, "hödük ne kadar biliyon sanki" adamıyım. bu artizliğimi mazur görsün, k.çımın kenarı adam mı oldun demesin.
    bilmemek ayıp değil öyle ya, bildirmemek ayıp. o bildirmese de bildirirler, ruh öyle kapsama alanından çıkan bir şey değil azizim. gönlüme girdi balkabağı, evlencek benimle.

tanım 2: bir barnak bal çalıp, ağzı açık bırakan borderline.
    #3251980 (aklini kullanan gerizekali, 10.04.2008 00:19 ~ 00:20)
  3. 600. entarimi armağan ettiğim yazar, sanki bir halt, 600'ü armağan ediyormuş, bıdı bıdı...

şimdi candır, cicidir ama anam bir de küfürbazdır ki, sorma gitsin. hiç de yakışmaz, tam bir baby face sahibi halbuki. nur ulan nur (topu) değil, ışık saçıyor manasında.

seviyor muyum, god damn it, evet... evet. evet. tiskindim kendimden, allah hollywood'a hidayet nasip etsin, olmadı helak etsin.

ama böyle bir tavırlar, gazını alacağım da soda yok uygun, gıda zehirlenmesi filan geçirir borderline neme lazım.

öptüğüm yazar, ama yanaktan biz öyle gavurlarınki kimin erkek erkek dudak dudağa öpüşmeyik deyi mi hacı?

kardeşim diyeceğim, höst senin nereden kardeşin oluyorum bakalım diyecek, bozacak bir acayip.

her neyse, kendisi için büyük şeyler başarmış yazar.

tahmin bile edilemeyecek derinliktedir kendisi, içine dalınca boğar sizi enginliğinde o derece.

gönlü genişlesin her daim, adam olmayı iyice bellesin, duam da budur.

edit: kardeşiymişim, bir sıkıntı çıkmadı, buluştuk konuştuk ilişkimizi yeniden toparladık. *
    #3355605 (aklini kullanan gerizekali, 04.05.2008 14:46 ~ 14:49)
  4. hiçbir şey armağan etmediğim yazar. değmez lan! yazık. armağan edilebilmeyi hak ettiğini düşündüğüm bir şey bulunca muhakkak edeceğim lakin şimdilik bulamadım. *
    #3355669 (deeplomattt, 04.05.2008 15:03 ~ 15:13)
  5. dk:90+27
    4. nesil silik.
    #3373315 (trixx, 08.05.2008 21:40)
  6. "sözlükte neler oluyor?" diye düşündürten yazar. nasıl silinir anlamadığım yazar. sevdiğim, neden mesajıma cevap veremediğini şimdi anladığım yazar.

ulan sen de gittin ya, bak ağzıma kadar geldi küfür, tövbe ettim.

yine gel, her zaman dediğim gibi, mevlana da benden kopya etmiştir, deniz baykal da ondan, ama bunu pek kullanmamıştır.

ne olursan ol, yine yeniden, yeni bir nick'le gel...

gerçi bizi ne/kim ayırabilir ki, maksat sözlük kazansın.
    #3376027 (aklini kullanan gerizekali, 09.05.2008 17:08 ~ 17:09)
  7. şuan yazar olan versiyonu; (bkz: rıza tevfik)
    #3412268 (riza tevfik, 18.05.2008 12:39)
  8. bir ara elini eteğini cekmişti. geri gelmiş sevindik.
    #3548670 (imitasyonn, 17.06.2008 05:06)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

nickimden asagi monsingiladbah başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nickimden asagi monsingiladbah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nickimden asagi monsingiladbah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» levine » random peygambere maymun demek » google » banttan ezan okuyan muezzin » yom » usta beni oldursene » parantez » tekken3 » jose antonio reyes » entrylerin silinmesine icerlemek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci