nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar 


  1. değişik bir yazar türüdür. uludağsözlük ikliminde yaşarlar. kimileri sürü ile hareket eder ama tek tabanca takılanlar da mevcuttur. sürekli arama bölümüne nickini yazıp enter tuşuna basmak sureti ile kontrol eder. ve gün içerisinde bu eylemi defalarca yaptıkları gözlemlenmiştir.
    #4055125 (poisonx, 06.10.2008 21:58)
  2. pek değerli sevgi pıtırcıklarının samimiyetinden kaçan samimiyetsizdir.
    koca'dır
    haydar'dır
    ...

    ırak ta sekiz elma,
    4 ün al 4 ün alma,
    yar seni alam dedim,
    ister gel ister gelme...

    3 gün arpanı dersem ?
    #4055132 (koca haydar, 06.10.2008 21:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hic liseli gizli cekim porno izlememis olmak » alevilerin camiye gitmeme nedenleri » n harfiyle baslayan hayvan » pollyanna nin sozluge yazar olmasi » otobusteki liseli kizlar » adult video news » 2008 2009 sezonu trabzonspor formalari » am i evil » yeliz dogramacilar » cv sine penis boyunu yazan insan » tofu » kitana » kanks » turbanli kizlar » makosen » yahudi lere musevi demek » kina gecesi turkuleri » dapoxetine nedir » virgil donati » gizli etek alti cekim yapan muhendis » yazarlarin aslinda demek istedikleri » mahalle macinda sabri sarioglu olan cocuk » auf wiedersehen » sabri sarioglu » grand theft auto iv » king s rock » aimee » fk jerv » agzini burnunu kana bosamak » babaya peder demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » noelle yilbasini karistiran cahil yobaz » ask » kurtlar vadisi teror » fv illertissen » cemal bacadan gel » ebru alemdar » yuzyillardir akan cesme » mandira devletleri » hayrettin demirbas ile kisfmetse » ataturk olmasaydi pic olurdun geyigi