nick alti entrylerde anlatilmak istenenler 

1. gerçekte anlatılmak istenilen entrylerdir.

örneğin..

fasizim onundeki yuce duvar: sabah kalkıp okula giderken annesinden aldığı harçlığı az bulup zırlayan bebe.

kalemi guclu yazar: kız meselesi sebebi ile atıştığı çocuk yüzünden evine arka sokakdan giden insan.

ozu sozu bir adam gibi adam yazar: geceleri aynanın karşısında kırmızı renkli, dantelli külot giyip kendini seyreden kişilik.

yobaz savar yazar: gizli numaradan kızları arayıp dinleyen şarkı dinleten insan.

kalbinin guzelligi yuzune vurmus yazar, ister kirlensin, ister kirlenmesin altı ay da bir yıkanan insan.
    #1783391 (cehennem tanrisi, 18.06.2007 01:52)
  2. (bkz: nickaltı namustur anlatılamaz)
    #1783394 (diyonsos, 18.06.2007 01:53)
  3. Bir lafa bakarım laf mı diye , bir de lafı söyleyene bakarım adam mı diye!
    (bkz: #1783420)
    #1783427 (nekrofili, 18.06.2007 02:01)
  4. "ölü sevici olmak suç mu" diyen yazar: ben ölmüşem zati. ölü sevsem ne yazar.
    #1783430 (nifelheim, 18.06.2007 02:03)

© 2008 - uludağ sözlük

nick alti entrylerde anlatilmak istenenler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nick alti entrylerde anlatilmak istenenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nick alti entrylerde anlatilmak istenenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» corlu ticaret borsasi anadolu lisesi » ev kizi » hardware compatibility list » mahyaya reklam almak » chris colombus » deniz feneri dernegi davasi » scarlett johansson » sirinlerin kendini dine vermesi » netflix » bir baska a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games