nice yillara gulum 

kapat
  1. edip akbayram'ın '82 tarihli bir albümü.

Nice Yillara Gülüm
    Türküola (1982)

01-Darmadagin
    02-Hasretinle Yandi Gonlum
    03-Nice Yillara
    04-Aman kerem
    05-Bitlis'te Bes Minare
    06-Kibar Gelin
    07-Sinesine Vura Vura
    08-Cana kurban
    09-Yatar aglarim
    10-Sirin Nar
    11-Degmen Benim Gamli Yasli Gonlume
    #1220878 (leggare, 28.01.2007 02:01)

© 2008 - uludağ sözlük

nice yillara gulum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nice yillara gulum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nice yillara gulum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cristiano ronaldo vs lionel messi » i kissed a girl » hangar 18 » kadinlarin ideal erkegi ter kokusundan bulmasi » kafkas pakti » keglevich » dev genc » emine ayna » insanin buyudugunu anladigi an » ciko a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games