nice to meet you 

kapat
  1. ingilizcede tanıştığıma memnun oldum demektir.ingilizceye ilk adımını atmış insanlara ilk öğretilen kalıp cümlelerdendir.bunu söylediğiniz kişi de size muhtemelen bunun eş anlamlısı olan bir diğer kalıbı'' pleased to meet you ''söyleyecektir.
    #569805 (dilruba, 23.08.2006 17:24 ~ 17:25)
  2. - Hi!
    + Hi!
    - How are you?
    + Fine, thanks. You?
    - Thank you.

- My name's john. What is your name?
    + I'm mary.
    - Nice, to meet you..........şeklinde okullarda öğretilen bir cümle.
    #2524453 (jamish efendy, 27.10.2007 17:17)
  3. pleased to meet you da denilirse aynı anlama gelecektir.
    #2524551 (cakopyen, 27.10.2007 17:50)

© 2008 - uludağ sözlük

nice to meet you başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nice to meet you ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nice to meet you nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amerika birlesik devletleri » biskuvi » din » jester script transfigured » ayse arman in sag memesi » cerro porteno » willem ii tilburg » fuzulee » beyaban » entry ve nick uyumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games