ni hao 

kapat
  1. çince merhaba.
    (gmail notifier, 20.04.2007 22:35)
  2. mandarin cincesi'nde merhaba, selam, iyi gunler anlamina gelen soz.
    ni(你): sen/seni
    hao(好):iyi/hos/guzel
    cince'nin tonlamalardan olusmasi nedeniyle dogru tonlamalari kullanarak soylemeniz gerekmekte. gerci cok alisilmis bir soz oldugundan hata yapilsa da anlasiliyor.

duzeltme: o rakamlar cince karakter idi ancak yeni anladim ki sozlukte yabanci karakterler gorunmuyor.
    (bkz: buradan yetkililere sesleniyorum)
    (smyrnote, 25.04.2008 05:28 ~ 05:29)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sevilesi yasaklar » welcome home sanitarium » 34 hbk 24 » sari yazma » sucuk zari » yesilcam » sinav dergisi » samimiyetin sinirinin olmamasi » yaran videolar » my friend of misery » zarife » grand theft auto san andreas » peta » evinin kapisina trafik lambasi takan kadin » daksil » 1 nisanda darbe yapmak » migfer » sirkulasyon » hakikat aski » nat » into the wild » oyun oynamak » howlin wolf » turkceye giren yabanci kelimeler » bizkacparayiz com » ba beyli bala bula da bambirleyli bap bup » iskenderun un tarihi eserleri » pippo franco » agaclarla konusmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa