nezval 

kapat
  1. Nazim Hikmet der: Nezval hayatı doludizgin, doymamacasına sevdiği için büyük adalete, büyük hürriyete, büyük bahtiyarlığa, yani toplumculuğun gerçekleşeceğine, gerçekleşmesi gerektiğine inandı. Emeği, düşünmeyi, sevdayı, hasreti, yemeyi, içmeyi, münakaşa etmeyi, denizi, dağı, yıldızları, geleneğin tecrübesini, yeninin, yeniyi araştırmanın, gerçekleştirmenin hırsını duymayan bir insanın toplumcu şair olabileceğine; ama Nezval gibi, Nezval çapında gerçek ve büyük; inanmıyorum...
    #138675 (kafkalog, 29.03.2006 19:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

nezval başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nezval ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nezval nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nezval. Copyright of the articles are belong to their authors.

» into the wild » i am sasha fierce » gicik olunan durumlar » vera » ezan okunurken muzigi kapamayan insan » turkiye yi inatla imf ile anlasmaya zorlamak » yalnizlik » faiz yemek » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » endoktrinasyon » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » when the tigers broke free » lady lazarus » tematik mode acikken acilmis basliklar » katilusak com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » eski sevgilinin yillar sonra atacagi ilk sms » sozlukle ilgili istekler » heaven please » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak » somali korsanlari » quantum of solace » kucuk sozluklerde yazar olmanin enayilik olmasi » kaju kempo » mahcur » kilo alamamak » cafe betul » nada » fm 2009 daki genc yetenekler » orospu cocuklugunun dik alasi » akasya asilturkmen » sevil » selpak saticiligi » aleyhinde fikir beyan eden herkesi susturan kisi » ezequiel lavezzi » dis ticaret acigi