nezihe meric 

kapat
  1. büyük sosyolog cemil meric in yazar kızı.
    #1184105 (zargana, 21.01.2007 13:32)
  2. 1925 yilinda gemlik te dogdu. oykulerinde ic gozlemlere egilerek yalin, duru, siirsel tatlar tasiyan bir dille cumhuriyet doneminin orta kat insanlarini, ozellikle aydin genc kizlari anlatti. bozbulanik, topal kosma, menekseli bilinc,dumanalti, bir kara derin kuyu adli oyku kitaplarinda yasamla iliskisinde kisiligini, bireyselligini yitirmek istemeyen, okumus, calisan genc insanlarin toplumsal sorunlari ortaya cikar.
    #1302868 (bilmem, 14.02.2007 14:47)
  3. (bkz: sular aydınlanıyordu)
    #2098750 (titania, 09.08.2007 13:11)
  4. 15 MART CUMARTESi GÜNÜ SAAT 14:00/18:00 ARASI bilgi universitesi DOLAPDERE KAMPÜSÜ TOPLANTI SALONUNDA pen KADIN YAZARLAR DERNEĞiNiN DÜZENLEDiĞi ETKiNLiĞiN KATILIMCISI. DiĞER KATILIMCILAR, selim ileri, FÜSUN AKATLI VE REYHAN YILDIRIM OLACAK.
    #3123322 (novakatinamite, 11.03.2008 15:34)
  5. (bkz: susuz)
    #3612330 (ncldlbz, 03.07.2008 01:22)
  6. bir öyküsü diğer öyküsünü tutmayan yazar. bu yüzden tam karar veremedim gerçekten okumalı mıyım? okumamalı mıyım? özellikle gülün içinde bülbül sesi var adlı öykü kitabıyla başladıysanız nezihe meriç okumaya, bu ikilem kendini daha fazla gösteriyor.
    #3686419 (to madeira, 19.07.2008 11:47)

© 2008 - uludağ sözlük

nezihe meric başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nezihe meric ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nezihe meric nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» jeg » umursanmamak » 3g » hard sun » fenerium com tr » ogrenci ogretmen diyaloglari » dogan heper » bati nin bircok bulusu kurandan almasi » iphone 3g fiyat karsilastirmasi » sinek ilaci sikan aracin arkasindan kosan cocuklar » the noose » haydar dumen e sorulan yaran sorular » besiktas » selam selam naber iyi senden ben de iyiyim » japonyaca » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » somnium mortuum » 17 asker sehit olurken golf oynayan komutan » yaran olaylar » dave matthews band » bu duvara yazi yazan essektir » gece sesleri » recep tayyip erdogan in msn i » avrupa yakasi » her tur seks yapilir » skibbe nin istifa etmesi » sabetay sevi » ataturk u mu kurtarirsin hz muhammed i mi » avon urunlerini satan kiz » tolga evren » mr and mrs brown