nezih 

kapat
  1. temiz, pak, temiz ahlâklı.
    #231944 (the kene, 11.05.2006 16:58)
  2. kadıkoyde kitap evi.ozellikle yabancı yayınlar acısından anadolu yakasında kendisiyle yarısan yer.ingilizce ders kitapları,grammar kitapları cesit cesit bakılıp alınası yer.
    #459719 (ancientmariner, 25.07.2006 17:18)
  3. temiz, düzenli, hoş olan ve aynı nitelikli insanların takıldığı ortamları nitelemek amaçlı kullanılan sıfat. (bkz: nezih ortam)
    #459911 (komplikasyon, 25.07.2006 18:18)
  4. kadıkoyde bi tane yetmediği için aynı sokakta ikincisini açan kitap dükkanı. eğer nezihte bir kitabı bulamazsanız diğer nezihe bakın oradada bulamazsanız hiçbir yere bakmayın. kadıkoye gittiğimde oraya uğramadan edemem.
    #467382 (dark side of the moon, 27.07.2006 18:07)
  5. bagdat caddesinde de bulunurbir şubesi , bi de etilerde vardı galiba. bildiğin kazıktır ama fiyatları. bir deste iskambil kagıdı 6 sene önce 3 milyon idi.
    #2131408 (taharetmuslugu, 14.08.2007 15:56)
  6. (bkz: nezih hoca yla ileri oyunculuk teknikleri)
    #2131544 (ulak, 14.08.2007 16:14)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

nezih başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. nezih ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nezih nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about nezih. Copyright of the articles are belong to their authors.

» husnu bile gelse senlendiremez » i belong to che » adrian paul » askim once sen kapat » caka satmak » forum trabzon » brasilia » turk opusmesi » chris stephenson » damak tadima uygun degildi » ben alti yasimdan beri baleye gidiyorum ulan » three to tango » facebookta gecirilen zaman » vdz » elfida » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » ispanya kral kupasi » mrtince » wicker park » resolve » siracusa » pendikspor vs fenerbahce » gossip girl » atilla ozdur » cicek lokantasi » lowestoft cadilari » feather weight » sozluk benim yerime vizeye gir allahsiz » sinem kobal » power turk » anlamamazliga yatmak » post office » stewie griffin » tevekkul » zeki demirkabiz » teroriste insan demenin sacmaligi