nezaketen cevap vermek 

kapat
  1. soruyu soran muhatab önemsenmese bile, saygısızlık yapmayı kendine yakıştıramayan kişinin yaptığı davranıştır. kimi zaman nezaketin anlamsız kaldığı durumlarda susmak çok daha güzel cevap olur.
    (sahibindenilanlar, 01.07.2007 18:57)
  2. yapmacık ifadeden hemen anlaşılan yanıttır...kabız suratlar...
    (handushka, 01.07.2007 19:03 ~ 19:19)
  3. çoğu zaman nezaket yerini gereksiz yere boğazını temizleme, öksürme efektlerine bırakabilir.
    + efem sadece meraktan soruyorum bu cocugu isteyerek mi yaptiniz yoksa kazayla mi * *
    - öhhö öhöm öehhğğhğgh *
    + tamam sustum ben.
    (meaningofthelife, 01.07.2007 19:07)
  4. cevap vermiş olmak için cevap vermek.*
    (galapagoslu iguana, 01.07.2007 19:09)
  5. (bkz: nezaketen vermek)
    (just my luck, 01.07.2007 19:09)
  6. kerhen cevaplamakla eşanlamlı cevaplamadır.
    (dervisabdi, 06.10.2007 03:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» halkin prensesi » gulse birsel » mantikli » vefa istanbul da bir semtmis » 30 agustos koln almanya zirvesi » sony ericsson j220i » eksi kaca kadar kojiro hyuga » veli toplantisi esnasinda evdeki gergin bekleyis » hasanoglan ataturk anadolu ogretmen lisesi » eren komurlu » bizkacparayiz com » ahmet mahir peksen » ben seni asla » oyuncakdunya » babanin tarihi eserleri » sezgi mengi » mazgirt in tarihi eserleri » four seasons » yesilcamin unutulmaz isimleri » yarisma programlarindan tv yildizi cikarma modasi » engelliler guzellik yarismasi » ebru drew » adi tolga olanlarin yavsak olmasi » askale nin tarihi eserleri » emre asik » deizm » dilek celebi » butun gun msn de takilan tipler » taklamakan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa