neyse ki italyanca biliyorum 

kapat
  1. - bi gün taksimde turluyorum... baktım 2 turist geliyo...
    + nerden anladın abi turist olduklarını?
    - cıbıl cıbıllar olm nesini anlamıycam. gittim yanlarına. naber dedim. si dedi.
    + eeğğ!!
    - neyse ki italyanca biliyorum. dedim olayınız ne sizin. otel arıyolarmış. dedim eşlik edeyim falan..
    + oh pompa.
    - gittik otele.. bi ona bi buna bi ona bi buna. 2 ay sonra italya'dan bu t-shirtü yolladı.
    + abi geçen gün pazardan aldık biz o t-shirtü sana. 3 liraya.
    - deme lan.
    #3354531 (rakimalboga, 04.05.2008 03:45)
  2. norveççe olmadan pek bi anlamsız olan cümledir.
    #3354547 (osasuna, 04.05.2008 03:52)

© 2008 - uludağ sözlük

neyse ki italyanca biliyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. neyse ki italyanca biliyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu neyse ki italyanca biliyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliden ayrilmak icin uydurulan bahaneler » iade i entry » bmw 3 serisi » cuma saatinde basin toplantisi yapan fenerbahce » banyo yaparken iceri sahin k nin girmesi » stranded » biri tarafindan hoslanildigini ogrenmek » akp hukumetinin ekonomi politikasi » springfield ulku ocaklari » milan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games