neyse ben yirttim okuyanlara yazik 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her neyse
  2. neyse ki
  3. neyse
  4. yazik yazik
  5. yazik lan
  6. ne yazik ki
  7. yazik
  8. ya ben lan neyse bir sey demiyorum
  9. neyse ben kactim
  10. ya sev ya da neyse siktiret

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yesilcamin unutulmaz isimleri » abdullah gul un pelerin giymesi » fetus in fetus » mitheithel » hekimhan in tarihi eserleri » vaudeville for vendetta » tesbihat » shamrain » kirsehir in tarihi eserleri » templar » ankarali elvan dalton » illuminati » ey muhammed nasilsin iyisin insallah » four seasons hotel bosphorus » develi nin tarihi eserleri » artova nin tarihi eserleri » chatwalk ta bir yerde » alternatif var misin yok musun hareketleri » tumer metin » gul golge » sevgilinin pembe panjurlu ev hayali kurmasi » kabadayi » mansur ark » battalgazi nin tarihi eserleri » kutu kutu pense » padding » sayisal elektronik » korsakoff sendromu » o degil de bi emmanuelle vardi noldu ona a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa