newton yasalari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pic newton
  2. newton
  3. newton kanunlari
  4. isaac newton
  5. newton raphson
  6. newton vs arsimet
  7. sir isaac newton
  8. edward newton
  9. chris newton
  10. gaz yasalari

© 2008 - uludağ sözlük

newton yasalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. newton yasalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu newton yasalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sarki isimlerinden mesaj yazmak » bir kadinin en seksi oldugu an » kucukluk sanrilari » hiddet ve asabiyette olu gibi ol » toplumda hic falsosu olmayan insan » ehi ehi ehi » zall bana server bul lan allahsiz » ntvmsnbc com » bak su yumurcaga » huffas » tourette sendromu » nisan mayis aylari gevser tatar yaylari » yurdum insani diyen yurdum insani » dugun » 0 km kadin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mattoni » sagcilari taniyinca solcu olmak » necirvan barzani nin turkiyeye davet edilmesi » osasuna » toplam ziyaretci sayisinin gizemi » 314 » kuaforlerden nefret etmek icin nedenler » anne kokusu » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » kurdun gelini » cbc » bolot bayrishev » chem 109 » babanin degerinin anlasildigi anlar » herkes vatanini sever