news of the world 

kapat
  1. 28 ekim 1977 de piyasa sürülen bir queen albümü. queen'in çıkardığı 6. albümdür. 11 şarkı bulunmaktadır. we will rock you, we are the champions gibi klasikler bu albümdedir.

1) we will rock you
    2) we are the champions
    3) sheer heart attack
    4) all dead all dead
    5) spread your wings
    6) fight from the inside
    7) get down make love
    8) sleeping on the sidewalk
    9) who needs you
    10) it s late
    11) my melancholy blues
    #1389739 (faati, 08.03.2007 20:25 ~ 20:36)
  2. bir ingiliz magazin-dedikodu gazetesi.
    #3052546 (beyazyelkenli, 24.02.2008 16:59)

© 2008 - uludağ sözlük

news of the world başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. news of the world ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu news of the world nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ankaragucluler saraba dustuler » korcan karar » o yazar benim » isinmak icin vodka icmek » her gun okula giden ogrenci » ayastefonos daki rus abidesinin yikilisi » vapurda aglamak » ay » challenger » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » yolda kocasindan dayak yiyen kara figur » artvin » shawn marion » dunyanin en cok kufur yiyen insani » valon » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karin » ahmet yildiz olmedi » halayi biz cekeriz mala damat vurur » kamil koc » beyaz show » akka » insurgency » 99 kosmak » phoenix » bu ne perhiz bu ne lahana tursusu » zall ve moderatorlerin cep telefonu markalari » ali riza yildiz » suleyman akdi » herkesin icinde bagira cagira dert yanan adam » orhan pamuk