new adventures in hi fi 

kapat
  1. kasim 1996 ciki$li rem albumunun ismi.
    trakclist $u $ekildedir;

be mine
    binky the doormat
    bittersweet me
    departure
    e bow the letter
    electrolite
    how the west was won and where it got us
    leave
    low desert
    new test leper
    so fast so numb
    the wake up bomb
    undertow
    zither
    (Antistar, 23.12.2006 09:17)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hale caneroglu nun bacaklari » penis birligi » turkceye giren yabanci kelimeler » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » maliyet dusurme » alevionline » can yucel » huseyin uzmez » a sign for the norse hordes to ride » ozyasam » icinde alkol var diye kolonya kullanmayan insan » askin elif hali » konya ozel buyukkoyuncu fen lisesi » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » ac kopek » insanlarla ugrasmak zor » super loto » insanlarin yarattigi tanrilar ve seytanlar » yasatir miyim » alexandre dumas » erkeklerden soguma sebepleri » cemisgezek in tarihi eserleri » trt » acun ilicali » blackburn rovers » dalgalandim da duruldum » tag heuer » son sozler » yaprakla kurek arasindaki farklar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa