nevi sahsina munhasir 

/ 5
kapat
  1. kendi gibi olan. böyle başkasına benzemeyen... nasıl desem daha önce bunlar yazılmamış belirtmek istedim 102534. kere... böyle şey gibi ibne gibim puşt gibim değil de çok da tekin değil gibi... anaamm işte bizim mahallenin bakkalının çırağına hiç benzemiyor mesela. ya da kapıcının oğlu rüstem' e de. ha şu zengin piç ayşen gibi de değil ya. daha önce söylemiş miydim? kendi gibi olan demek...

çok özel insan. ayrıca bir katil. milyonlarca spermin/ doğmamış kardeşlerinin ölmesine yol açarak birinci gelmiş ve annesinin rahminde büyümüş bu. aaa nerdeyse unutuyordum başkasına benzemeyen demek...

bi de yazarmış bu. entry leri yorumlanacağına hala başkasına benzemeyen denirmiş. sanırım bize bişeyler anlatmak isteyenler var. buldum buldum, entry leri harika, kimseye benzemiyor demek istemişler di mi? yok lan götten sallamanın dayanılmaz hafifliğine kapılmıcam. unutmadan; kendi gibi olan demek.

edit: 2 haftalık kafa iznine çıkıyor. uludağ sözlük bir yürek olmuş bitirme finallerini destekliyor. o da ne son kulvarda çıkış yaptı, hey yavrum hey yoksa okulu mu bitiyor...
    #3423563 (nevi sahsina munhasir, 20.05.2008 19:01 ~ 23.05.2008 19:19)
  2. bekaret hakkında düşünceleri merak ediliyormuş. yetkili merci ya kendisi, sorulması da uygun kaçmış bazılarınca! özel mesaja sığınanlara kamuoyu açıklaması ile duyurmalı dedim. bilinçlensin genç dimağlar...

her türlüsü caizdir arkadaşım ama şahsen tercihim şudur;

tazeyse ketçaplayıp yerim, bayatsa sosa yatırır 3 gün çürüttükten sonra yerim.

(bkz: söyleyene değil söyletene bak)
    #3516916 (nevi sahsina munhasir, 09.06.2008 22:08)
  3. dersler konusunda aynı kaderi paylaştığım yazar bünye.
    (#3518283)
    #3518285 (replica, 10.06.2008 05:50)
  4. pek bir havalı ama ben onu bu özelliği ile seviyorum. yüz vermiyor o da ayrı bir konu ama olsun. ben onun beni sevebilme ihtimalini seviyorum.
    #3530578 (time off, 12.06.2008 22:09)
  5. nevi şahsına münhasır mı? o bambaşka bir şey yahu açıklamaya gerek yok. zaten açıklayamam aman kötü bir şey söylerim de ayaklarımdan tavana asıp saatlerce bana laf sokarak işkence yapabilir, işte ozaman ölüm çok güzel bir yol olarak çıkar karşıma. *
    #3536974 (iktidarsiz jigolo, 14.06.2008 13:48)
  6. havuz keyfine ara verip sınav nası geçti diyerek beni aramış olan 10 numara insandır. ha ben onu sözlükten bir başka yazar olarak yanlışlıkla kaydetip "efendim birader" diyerek telefonu açıcınca fırçayı yedim ayrı mevzu. kardeşi ise "sor bakayım hala kılıbık mı" diyerek beni yerden yere vurmuştur, olsundur böyle insana can fedadır.
    #3542047 (iktidarsiz jigolo, 15.06.2008 20:31)
  7. öyle böyle değil aradan bir seneyi aşkın zaman geçti..önce bir öfke ile bana kızarak başladı herşey sonra ben ise onu zorlayarak kararlarımda inatlaşarak. ben bir satır yazsam op iki satır yazıyordu. birbirimize ekleyeceğimiz ve konuşacağımız aynı zamanda birlikte yaşayacağımız o kadar çok şey var ki onu ömrümün geri kalanında benimle birlikte yaşlanmaması için davet ediyorum.

kendi şahsına münhasır mısın?
    gelipte bir de bana bakar mısın?
    söylesene benim gibi sen de aşık mısın?
    "benimle evlenir misin?" desem boynuma atlar mısın?

bazı koşullardan dolayı gecikmiş evlenme teklifimi umarım adresine göndereceğim 50 demet papatya ile affeder. hiçbirşey için aşk geç değildir..
    #3551163 (time off, 17.06.2008 20:25)
  8. 5-10 fırın ekmek yemeden kendisine bok atmaması gerekenlerin dillerini uzattığı kişidir. eh ortalık karıştırma, siyasi yazılar yazma, ona buna laf atma, ayar vermek için götünü yırtma, badileri ile toplaşıp canciş muhabbeti yapma, hacı şunları yazdım oyla deme gibi alışkanlıkları olmadığından pek göze çarpmamaktır. yazılarını bilmeyen bazı insanların da laf atmalarına buna vermekteydi...

zira cahil cesareti ile başlık çaldığını savunan biri de ortaya çıkınca suskunluğunu bozar bu adam! birçoğu sözlük nedir bilmezken kendisi "sözlüklerde" yazdığından mütevellit başlık araklamanın acizliğine kapılmaz! birebir araklanan başlıkların altına yazdıklarındandır aldığı sürüsüne eksi oylar. zaten eksiyi de artıyı da siklemez!

birçokları ortaya öbek öbek sıçarken kendisi hiçbir çıkarı olmadan temizlemeye çalışmıştır burda! birçok başka sözlük zirvesinde " varoş " diyenlere savunmuştur burayı. kendi de bilmektedir %80 nin burayı forum sandığını. yine de olacak demiştir...

adam gibi entryler'ini eleştirebilirsin. yazdığı cümlelerde saklı düşüncelerini tartışabilirsiniz. beğenmediğini söyleyebilirsin. eleştiriye açık olabilecek kadar olgundur. eleştirini dinler, haklı olduğunu düşünürse haklısın diyebilecek kadar büyüklük gösterebilir. hatalarını gördüğü zaman mesaj atarak uyarabilecek kadar insandır. göte girebilir kategorisinde birçok entry sahibini uyararak çaylaklık önlemişliği vardır, gammazlamak bu kadar kolayken...

tüm bunlara rağmen bir sıfat dahi koyamadıkları hırsızlıkla suçlayınca bir dur demesini de bilir! eşek zortlamıyor burda, emekle giriliyor entry'ler. birçoğunuzun salya akıtarak yazdığı, sayfa sayfa anketler doldurduğu başlıkları bok attığı, uzanamadığı ciğerden arakladığını bilmesine rağmen emek harcamaktadır. hiç kimse! asla ve asla! hırsız diyemez!

insan olduğundan yediği kaba sıçmaz nevi. siz de biraz insan olun da bir şeyleri yazmadan önce, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmadan önce biraz soluklanın.

yazık ki bu sözlük kendisini adam etmeye çalışanların, sözlük nedir? format nedir? yalamış yutmuşların sevilmediği bir yer olmuş. eh son sözüm de onların bellediği formata uygun olsun. emege saygi arti rep!
    #3566064 (nevi sahsina munhasir, 21.06.2008 12:59 ~ 13:03)
  9. bünyenin her nefes alışı 9 kusurlu harekete itiyor insanı hakkaten. gencecik bir insanı gecenin bir yarısı suçlandırıyor, pislendiriyor. korkuyorum, birazdan yanıma gelip saçımı başımı yolabilir. türkiye' nin bir ucundan beni nasıl bu kadar korkutuyor anlamış değilim zaten.

eh be ablam, bu bana yapılır mı? altı üstü bir victor hugo şiiri. babasıyla konuştum "yok yeğen ben sana dokundurtmam efendi adammışın" dedi. babasının ellerinden öperim.

zorunlu edit: yok lan ne sevgilisi, ne kuzu sarması... benim ablam sayılır. saygıyla eğilirim önünde.
    #3703309 (iktidarsiz jigolo, 22.07.2008 18:00)
/ 5
© 2008 - uludağ sözlük

nevi sahsina munhasir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nevi sahsina munhasir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nevi sahsina munhasir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tucimania » verecek super cevabi varken susmak » bazi konular halka sorulmayacak kadar ciddidir » harakiriye niyetlenip kakara kikiri yapan japon » birbirine benzeyen unluler » nuclear assault » okul servislerinde arka koltuk tayfasi » bos bakiniz doldurma mafyasi » bill wennington » skydsl a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci