nevarki 

kapat
  1. 4.nesil yazar.*
    (miel, 17.07.2007 04:22)
  2. geometri dehası tavan yapmış yazar.
    (panteon, 24.08.2007 00:25)
  3. an itibariyle 175 entry'e sahip 4. nesil hoşgelmiş yazar.
    (sanitarium, 30.08.2007 20:35)
  4. mahser i cumbus hayalhane zirvesi'nde tanıştığım, yakışıklı*, hoş sohbet, girişimci yazar. yeni zirveler düzenlemesini bekliyoruz.
    (tifosi, 24.03.2008 19:49)
  5. whitesnake fani oldugunu dusundugum yazar.
    (imagine, 30.03.2008 17:27)
  6. kendisine ücretsiz dil bilgisi dersi vermeye adayım. paket programı tercih ederse edebi metinler de dahil olur.
    (nevi sahsina munhasir, 30.03.2008 17:30)
  7. takma adını, kendi açısından özel anlamlar ihtiva etmesi nedeniyle dil bilgisi yanlışlarıyla seçmiş... önceki entrylerine bakılırsa acaba türkçe açısından kaç yanlışın bulunabileceğini kendisi de merak eden, türkçe'ye yeterince önem veren; bu sebeple kendi başlığına entry girmiş yazar.
    (nevarki, 30.03.2008 17:43)
  8. bana selam çakmış. sana da selamlar dostum. artık + 1 okuyucun var. selametle kal...
    (ditty, 07.04.2008 12:30)
  9. başlık ile başlığı açan yazarı özdeşleştirme gafletine düşen ve sözlük yazarlığından bihaber rumuzu gibi noksanlıklarla dolu bir kardeşimdir. başlıklar genele hitap eder güzel arkadaşım. tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bak diye bir başlık açmışsan bu bir ekolun yansımasıdır.kapiş?
    (siniir, 19.04.2008 21:08)
  10. sözlükte birbirimizi bir türlü yakalayamadığımız, ben sabahçıyken o da öğlenci olan mr big sevgisiyle saygımı kazanmış, samimi yazar.
    (koko, 08.05.2008 14:47)
  11. nickinin anlamını ''nevarki lan, ne bakıyon hödük?!'' cümlesindekinden ziyade, ''nevarki hayatta böyle şeyler de var...'' cümlesinde geldiği anlam gibi seçmiş yazar. ayrı yazılmaması da ayrı bir hikaye zaten, yineliyorum bok atan bir-ikisi için, ve bunlardan ayrı olarak, yeni görüp okuyanlar/okuyacaklar için.

bir de biraz değişmiş yazar sanki, az yazacak galiba, yazdığında da bir az uzun... 1000 entry çok uzak gibi...

he bir de, sözlükteki tanışmışlıklarıyla mutlu olan...
    (nevarki, 08.05.2008 15:27 ~ 15:33)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» en yakin arkadasin en yakin arkadasi olmamak » kola kutusunu sallayarak yoklayan garson » alternatif duz adam diyaloglari » ilker yasin » emre tilev » cakma sarisin » cassio de souza soares lincoln » bayilirim » karanfilli naciye » 13 mayis 2008 youtube a erisimin kapanmasi » nukleer savas » berrak tuzunatac » bad boys » yazik oldu yarinlara » citizen kane » annenin lost izlemesi » richard christy » stevemcqueen » cinasli kafiye » belediye otobusunun magellan ruhlu on cam yolcusu » felsefe » nafia vekili » ablan kurban olsun sana » naile abla » z yerine s yazmak » yikin heykellerimi » benim 36 cocugum var keske 50 60 olsaydi » kchzsr » hayalleri uygulamaya baslamak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa