netsozluk 

/ 4
kapat
  1. aktif ziyaretçi sayısını an itibariyle 2123 olarak görmemle şoke olduğum sözlüktür, teknik açıdan sorun olmadığına dair şahitlerim var abi, durduramıyoruz, toparlanıyor.

(bkz: reklamın iyisi kötüsü olmaz ama iyisi güzel olur) *
    #2952525 (sngl, 05.02.2008 02:47)
  2. kanzap oldukça sözlük olamayacak yer. hayatımda görduğum en admin.

(bkz: sana admin olamazsın demedim! adam olamazsın dedim)
    #2975352 (Quzu, 09.02.2008 03:26)
  3. başka sözlüklere üye olan yazarlarını sözlükten atan ve silen, daha sonra da bu yazarları online listesinde aktif gösteren komik ötesi bir yer. gülerek haberlerini alıyoruz.
    #3097630 (fashiondesigner, 05.03.2008 16:08)
  4. 7.nesil yazar alımlarına başlayan oluşum.
    #3107113 (sngl, 07.03.2008 17:09)
  5. şu an itibari ile girilemeyen interaktif sözlük oluşumu.
    edit:eksilemişler,galiba sorun bende.
    #3210366 (ekinoksah, 30.03.2008 17:04 ~ 17:10)
  6. isteseniz bile yazarlığınızı iptal edemediğiniz bir klon.

yazarlığı iptalin kolayı var ona buna iki küfür et uçarsın diye düşünmemek gerekiyor. adamlar pasif yapmış yazarlık statümü küfürlü entry bile yazamıyorum. modlara bilmem kaç tane mesaj yazdım kardeşim uçurun beni diye ama halen uçmuş değilim. bununla birlikte uçmak istemeyenleri de uçurmayı görev bilen bir klondur mevzu olan.
    #3224850 (broo, 03.04.2008 12:27 ~ 12:41)
  7. Daha henüz sisteminde çaylakken bir yazarın bilgisine bakmaya çalıştığınız da "bu sizin için pek de mümkün değil" uyarısına "allah belani versin!" butonu ile karşılık verebiliyor olabilmesi ile beni pek eğlendiren sözlük klonu
    #3280626 (ulfgar, 17.04.2008 04:26)
  8. gereksiz duyuru mailleri ile yazarlarını siteden kacırmıs sozluk klonu.

(bkz: junk)
    #3296460 (avadakedavra, 20.04.2008 19:28)
  9. büyümek için büyük çabalar sarfeden sozluk... fakat "sözlük sahiplerinin" değil de yazarların gönlünü hoş tutmayı hala anlayamamış sozluk; hal böyle olunca -haliyle- gün geçtikçe kan kaybediyor...

ilk göz ağrımdır ayrıca... çok sağlam yazarlar çıkmıştır bu sozlukten; şimdi herbiri nerededir, hala yazıyor mudur bir yerlerde, bilinmez... fakat çok azı hala yazmaya devam ediyor şu an orada...
    #3296494 (octavio, 20.04.2008 19:38)
  10. irc ve null vbulletinlerle oynayan bir kaç veledin sözlük işine el atmasıyla ortaya çıkmış spam yuvası.
    #3331055 (john doe, 28.04.2008 17:51)
  11. an itibariyle bir takım yazarlar tarafından taciz edilen sözlük..

yazarların notu tam olarak söyleydi ;

''mod bunu okuyosan ananı skeyim. karınıda skeyim, sülalenide sikeyim, net sozluk teki bütün yöneticilerin ceddini skeyim..''
    #3450645 (aclik kader olamaz, 26.05.2008 18:05)
  12. samimi havası olan, yazarlarını atmamak için elinden geleni yapan, duyarlı bir moderasyona sahip olan sözlük...

yönetiminin hataları yok mu? elbette var... ama şu bir gerçek ki yazarlarına gerçek anlamda değer veren sözlüktür... -şuan net sözlükte bir görev ya da moderasyon da bir yer mi aldım? hayır! şuan sözlükten ikinci uyarıyı aldım ve atılmam an meselesi...-

bu sözlükte şunlar var;
    -her türden düşünceler rahatlıkla söylenebilir *,
    -hata toleransları çok geniş olup moderatörler mümkün olduğunca uyarmamaya çalışır
    sanırım bunlar bir sözlükten beklebilecek maksimum sınırlar zaten.

kötü yanı ise;
    - bir kaç şizofren yazarın her girilen enty ve her başlığı üstüne alınması
    - tematik çalışan yazar sayısının fazla olması

bunlara rağmen uludağ sözlük kadar takılası, yazılası sözlüktür...
    #3545251 (sovenist sovalye, 16.06.2008 13:37)
  13. her türlü düşünceyi en az ekşi de ki kadar rahatça yazmaya müsait sözlüktür. online yazar sayısı can acıtır sanki yazdıkların verdiğin emekler boşmuş gibi bir hava eser . bir kaç tane de ezik büzük yazar bütün gün eksi vererek rahatlatır kendini orada. öyle bir yer işte
    #3545269 (sheyytan, 16.06.2008 13:43)
  14. her şeyi güzel olsa da dinamiğinin düşüklüğü ile yazarlarını bağlayamayan oluşum. umarız yaz sezonunda kendini bulur.
    #3545300 (yasakani, 16.06.2008 13:49)
  15. kaybolan yazar sayisi : 10709 *
    toplam yazar sayisi : 5,477

olan sözlüktür.
    #3545321 (eternal moonlight of autumn, 16.06.2008 13:52)
  16. beni yanıltan sözlük. yazarlarına potansiyel işçi gözüyle bakan sözlük. hadi çalışın yazın da para kazanalım şeklinde. hatta orada bir yazar var sürekli küfür eder başlıkları küfürlü açar herkese hakaret kıyamet onu sözlükte görmek istemeyenlere de naapalım sözlüğü canlı tutuyor der. yuh diyorum .
    #3562631 (sheyytan, 20.06.2008 17:51)
  17. sözlüğe katılan şizofren yazarın ardından * tadı kaçmış sözlüktür.
    #3636912 (bilmemsufeleginbendenesivar, 08.07.2008 14:42)
  18. ilk sözlüğümdür. pek iyi anılarım yoktur. şimdi aklıma geldi birden bi bakayım dedim neler yazılıyor diye. şu an ki başlıkları:
    · nerede kalmistik [1] #
    · srebrenitsa katliami [2] #
    · ince espriler [1] #
    · basliklari alt alta okumak [2] #
    · alternatif kro #
    · direnen mizikacilar [1] #
    · stajyer #
    · iktidar yanlisi basin yayin organlari [2] #
    · tosun pasa #
    · universite ogrencisi #
    · elektrik faturasini odemeyen ogrenci #
    · alisamiyen zirvesi #
    · senden ne koy olur ne kasaba #
    · siki kesilerek agzina verilmis adam [1] #
    · tek dunya devleti #
    · senden ne gol olur ne aut #
    · burger king [1] #
    · cinsel organ mafyasi [1] #
    · kupluce [1] #
    · hanci ikinci tabagi duble yap #
    · hanci bize iki kisilik yemek getir [1] #
    · elma yerken kurtla burun buruna gelmek #
    · basi bagli kicik acik kiz #
    · yasar orhan #
    · vazalak #
    · yusuf tulun #
    · tavuk yumurta paradoksu #
    · kirazlitepe #
    · muammer guler #
    · okutacagima bir dukkan acarim calissin [1] #
    · gol olur [1] #
    · universite okuyup babasinin isini yapan insan #
    · sevgili sivaslilar sizlere soz veriyorum sivas il olacak #
    · msn ve e mail hirsizina 5 ay hapis cezasi verilmesi #
    · bos bakiniz verince doldurma ihtiyaci hisseden yazar #
    · ahmet necdet sezer #
    · sen de basini alip gitme ne olur #
    · sen de koy ne olur kasaba #
    · universite diplomasini mebus olmak icin alan insan #
    · boyle oynadiktan sonra yenemeyecegimiz
    #3651782 (liverpoolmlt, 11.07.2008 20:13)
  19. bir dönemler çok kaliteli yazarları bünyesinde bulunduran ancak sözlük sahiplerinin kişisel ego ve ezikliklerinden dolayı bütün yazarlarını kaybetmiş artık kendisini toparlaması imkansız oluşumdur.

ayrıca sözlük yazarlarına küfürler yağdıran sözlük admini kişisine zamanında türkiye sözlük piyasasının en büyük ayarı verilmiştir.

· kanzap simdi bu entryleri nasil temizleyecek sorunsali [5] #
    · kanzap a hakaret davasi acilmasi #
    · sozluk sahibinin kufur etmesi #
    · net sozluk [7] #
    · top benim hicbirinizi oynatmam #
    · kanzap sozlugu al basina cal [1] #
    · kanzap dan sikilmak #
    · entrikalar diyari #
    · kanzap in meshur kufur diyaloglari [1] #
    · al sozlugunu tepe tepe kullan [2] #
    · josephine kanzap iliskisi #
    · sozlugunu de al git #
    · kanzap kimdir [1] #
    · kanzap in cocukken topunun insaata kacmasi [1] #
    · kim bu kanzap #
    · sparrowhawk [2] #
    · tatlisuvanasi josephine bagintisi #
    · kanzap in cinselligiyle barisik olmayisi #
    · kanzap olmadan asla diyorsaniz [1] #
    · wotkawisne xenon bagintisi #
    · kanzap in kufur sorunu #
    · para karsiligi calinti entry yazabilme hakki #
    · net sozlugun bittigi an #
    · kanzap in uc bucuk atmasi #
    · kasap kanzap [1] #
    · yazarlar osursa kanzap bogulur mu #
    · kanzap bizi diskoya gotur [1] #
    · dogustan kanzap #
    · sozluk sahibi ruh hastasi olursa #
    · tum iyi yazarlarin net sozlukten ayrilmasi #
    · kanzap olarak dogmak #
    · kufurun babasi olarak kanzap #
    · sinavdan 31 almak #
    · ickiliyken sozluk yonetmek #
    · kendini adam sanmak #
    · net sozlugun gercekleri [1] #
    · bir sozluk sahibi olunca yapilmamasi gerekenler [1] #
    · kanzap rulez #
    · sinir otesi operasyon #
    · kayip genclikten biri olarak kanzap [1] #
    · ego tanricasi #
    · bir fenerbahceli olarak kanzap #
    #3653546 (I belong to che, 12.07.2008 09:37)
  20. hayali yazarlarla, yönetici katmanının aldığı fake nicklerle yazdığı entrylerle, yönetimden izinli provakatif yazarların girdiği abuk subuk entrylerle yaşamaya çalışan sözlük.
    zamanında yaşadığı ve bir üst entryde belirtilen faciada, hemen hemen tüm operatör ve moderatör kadrosu isyan etmişti admin kişisinin küfürbaz ve adaletsizliğine.
    sonrasında da düzen almadı bu admin kişisi. kalanlardan kaybetmemesi gerekenleri, çok zor da olsa başardı ve kaybetti.
    net olsa keşke.
    ama adı gibi net bir sözlük olmadı, olamadı, kanzap kişisi varken olamayacak da..
    #3653585 (gibi geliyor bana, 12.07.2008 10:09)
  21. son yaşananlar, uzaktan baktığıma göre, ilk tespitim başka sözlüklerde yaşanan hayatta kalma çabası veya son nefesi verme uğraşıdır. az sayıda yazar ve canciş kankiş muhabbetlerinin bir sonucudur. sözlüğün ayakta kalabilme ve ilgi çekebilmesi için dışarıdan veya içeride anlaşılarak bazı ortalık karıştırıcı veya polemik çıkarıcı kişiler oluşur. sözlük ancak bir kavga dövüş esnasında hareketlenir falan malan melan keş küş...
    bu senaryo sadece net sözlük için değil diğer sözlükler içinde geçerli yaşanmış veya yaşanılacak olan senaryodur. sonu pek hayırlı olmadığı kesindir. kendileri bilir. tanımam etmem geyiği.
    #3653657 (Kechi, 12.07.2008 10:49)
  22. son bir aydır açılan başlık sayısını neredeyse üçe katlamış, tabularını yıkmaya çalışan sözlüktür.

bu arada söylemeden geçemeyeceğim; #3545251 no'lu girdime rekor sayıda eksi veren seovileri gözlerinde saygıyla öperim...

neyse gelelim konumuza... başlık diyorduk! evet adamlar bu işi ilerletti... zirvelerle, boş bakınızları doldurma amacı güden azimli yazarları ile sözlük hareketlendi lan!... bana bak yazım bitmedi cek elini iyyy igrenc butonundan!!!

orada samimiyet var, renkli kişiler var, v.s. v.s. de gelelim kötü huylarına!

efendim sözlükte ciddi anlamda bir kaç tane şizofreni yazar var, hemen örneklendirelim;

mal faşist diye başlık açtığınızı varsayın... işte tam bu an da şizofreni olarak nitelendirdiğim, garip bir şekilde sözlükte tematik çalışan yazar o başlığın altına gelir veeeee başlar küçük emrah mottosuyla "bu lafı bana dedi!, bana ne yaaaa atın bu pis maymunu" gibi yazılar yazmaya... ve işin ilginç yanı o ana kadar mal olarak bildiğiniz o güzide yazar herkesleri inandırmış, herkesleri galeyana getirmiştir... evet inanmasi guc ama gercek...

sonuç mu? sonuç şu; eğer çok agresif biri değilseniz atılmanızın zor hatta imkansız olduğu,ancak diliniz biraz sivri ise temkinli yazmanız gereken sözlüktür...

(bkz: bi bakın derim)

not; pek sevgili seovicim... sözlükte yönetimde falan değilim hatta bir iki hafta kadar önce pilot edildim... bu bağlamda bana " sen o sözlükte mod musun?" gibi sorularla gelme... ver eksiyi gerisine karışma.... caylar sirketten, sevgi saygi...
    #3700028 (sovenist sovalye, 22.07.2008 00:55 ~ 00:58)
/ 4
© 2008 - uludağ sözlük

netsozluk başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. netsozluk ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu netsozluk nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yonerge » mavi radyo » attraction » sevismek » mesgale » yumurtanin fircalanmams tarafi » avrupa yakasi ni komik bulan insan » yaran editler » bir daha asik olmayacagim » kral fm a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games