nesildas 

kapat
  1. aynı nesilden olma durumu. * * *
    (benden yazar olmaz, 09.07.2006 06:29)
  2. aynı nesil olan yazarlar için kullanılabilecek tanımlama. cümle içinde kullanmak gerekirse;
    -ooo naber neslidaş
    -iyi be nesildaş nolsun

(bkz: nesil farkı)
    (kuvass, 01.09.2007 07:38)
  3. (bkz: yoldaş)
    (haziran, 31.10.2007 15:06)
  4. (bkz: devrem)
    (en bedevi c, 31.10.2007 15:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» her sike atlayan uludag sozluk yazarlari » ceng » tuz koktu » uzayli zombi robot istilacilar » kanser » ajlan » kucukken annenin evdeki sekerleri saklamasi » losyondayim » guney kore » karagumruk yanmasin » aziz yildirim » ritim » kim kardashian » dertli dertli sicmak » kalcalari guzel oldugu icin mutsuz olan kadin » yalnizligin anlasildigi anlar » leylim ley » raftan duseni yerine koyarken her seyi devirmek » gora » berthe sylva » ismael bouzid » aidatli uye » allah a inanmama sebepleri » kara duzen » dolores o riordan » picador » istatistikleri okurken duyulan kiskanclik » helezoni » farkli olandan korkmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa