nesesi yeter sanirim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nesesi yeter
  2. nesesi yorar
  3. pazar nesesi
  4. yeter yeter oleceksek olelim
  5. sanirim
  6. sanirim bakireyim
  7. sanirim olecegim
  8. sanirim kor oldum
  9. sanirim kusacagim
  10. sanirim hapsuracagim

© 2008 - uludağ sözlük

nesesi yeter sanirim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. nesesi yeter sanirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu nesesi yeter sanirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» green street hooligans » nazim hikmet ran » matt cutts » eksi sozluk » antares alisveris merkezi » dark shadows » fehmi koru » bos bakiniz doldurma mafyasi » yarak gibi olmak » korlesme a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci